Akigolar Kasımpaşaya hazırlanıyor

Akigolar Kasımpaşaya hazırlanıyor

Akhisar Belediyespor ligin 29. haftasında konuk olacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde antrenmanlarına başladı

Akhisar Belediyespor ligin 29. haftasında konuk olacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde antrenmanlarına  başladı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde antermanlara başlayan yeşil Siyahlı ekip U-17 Milli Takımıyla Hırvatistan´da yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılacak Hasan Ali Adıgüzel katılmazken Mustafa Yumlu kondisyoner eşliğinde salonda çalıştı. Antreman başlamadan önce Basın Mensupları ile bir araya gelen Teknik Direktör Okan Buruk Bursa maçında alınan başarıdan çok mutlu olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti.

?Öncelikle Tabii ki çok büyük mutluluk yaşadık, Bursa maçından sonra yaşıyoruz. Yeni haftaya hazırlanırken bunun  da morali üzerimizde var Bursa ligin en iyi takımlarından beri böyle bir iyi takımı böyle skorla yenmek bizim için büyük bir gurur çok önemliydi. Hem 3 puan kazanmak  önemliydi,  hem farklı kazanmak  ve oyun anlamında da oyun içinde özellikle oyuncularıma Şimdi de teşekkür ettim. Gerçekten oyunu çok doğru oynadılar, çok istekli oynadılar çok akıllıca oynadılar kendilerine güvenleri çok özellikle öne geçtikten sonra  fazlaydı, bunu da sonuca yansıttılar.

ÜST TARAFTA KİMLERİ YAKALAYABİLİRİZ KİMİ GEÇEBİLİRİZ

 Bu anlamda oyuncularıma teşekkür ediyorum gerçekten beraber çalışmamızın bu zamana kadar verdikleri emeklerinin karşılığını almak için her şeyi yapıyorlar O yüzden iyi bir grupla çalışıyorum Bunu geldiği zaman da söyledim kaliteli oyuncular. Bunu hem oyuna hem skora yansıttıkları zamanda maçları kazanıyoruz. Buda bizim için çok önemliydi  İnşallah bu güven, bundan sonraki haftalarda bizi daha iyi yerlere götürecek. Şunu söyleyeyim  alt taraftan çok üst tarafta kimleri yakalayabiliriz kimi geçebiliriz onu düşünüyoruz.

ÖNÜMÜZDE 6 MAÇIMIZ VAR

İlk hedefimiz tabiki üst tarafları bunu yakalamak önümüzde 6 tane maçımız var. Basamak olrak ne kadar yükselebilirsek onu yükseltmeye calışacağız. Tabiki gerçekler var her zaman her şey istediğiniz gibi gitmeyebilir, bu anlamda aşağıya çok fazla bakmak istemediğimi söyledim. Kazanarak biran önce yerimizi garantilemek hemde üst sıralarda nereleri hedefleyebiliriz nerelere gelebiliriz ona bakmak istiyoruz. Özellikle üst sıralarda bize yakın rakiplar ile oynayacağız. Bu maçlarıda kazanmak bizim için çok önemli olacak. Oyuncularımdanve kadromdan memnunum şu anki hedefimiz liği çok iyi bitirmek. Bizi gelecek yıld götürebileck değerli oyuncularımız var. Burada 3 haftayı değerlendirir isem ilk hafta oynadığımız Başakşehir maçı hem galip geldiğimiz hem iyi oynadığımız bir maçtı, daha sonra Fenerbahçe maçında hak etmediğimiz bir malubiyet aldık hem hakem hataları hede bizim oyun içindeki kazanacağımızı tam olarak  inanamamız bize o maçta malubiyeti getirmişti.

ÇOK ÇABUK CEVAP VERDİK

Bu hafta Gol yememize rağmen maçın başında  çok çabuk cevap verdik. Buda  Attığımız goller hem oynadığımız oyun kendi güvenimizi kazandığımızı ve oyun olarak bir yerlere gelmeye çalıştığımızı ve yakalamaya çalıştığımızı gösteriyor.Antremanlarda bunların çalışmalarını yapıyoruz, özellikle bu hafta sonlandırmamız çok iyiydi, girdiğimiz pozisyonları sonlandırmak bizim için çok önemliydi. Daha önceki haftalara baktığımızda sonlandırmalarda sıkıntısını yaşıyorduk. Bunu iyi yaptığımızda sonuç geliyor, oyuncularımız beraber hareket ettiler ve bunun sonucunda 5 golü  aldılar?dedi.  Diğer taraftan TBMM KİT komisyon Başkanı AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel antrenmanı ziyaret ederek futbolculara başarılar diledi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ