ALİ VELESTİN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALİ VELESTİN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisinden Ali Velestin´de aday adaylığını açıkladı.

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisinden Ali Velestin´de aday adaylığını açıkladı.Ak Parti´den  Akhisar Belediye başkan yardımcısı Ali Velestin, AK Parti´nin altıncı Belediye Başkan aday adayı oldu. AK Parti Lokalinde saat 20.00´de basın açıklaması yapan Ali Velestin´in açıklamasından önce Ak Parti Akhisar İlçe Başkanı  İbrahim Sayın bir konuşma yaptı. İlçe Başkanı İbrahim Sayın´ın konuşmasından sonra söz alan Akhisar Belediye başkan aday adayı Ali Velestin yaptığı konuşmada ?Çok değerli ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyeleri, çok değerli kadın kolları, gençlik kolları başkanları ve üyeleri, kıymetli mahalle muhtarları, çok değerli oda ve stk üyeleri, çok değerli aday adayı arkadaşlarım. Sevgili hanımefendiler ve beyefendiler çok kıymetli dava arkadaşlarım. Meclis üyelerim, partimizin eski ilçe başkanları ve yöneticileri, basınımızın değerli mensupları hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz herkesi burada ayrı ayrı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 

Bu akşam burada aday adaylığımı açıklamak için toplanmış bulunuyoruz. Hepinize teşriflerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

ALİ VELESTİN KİMDİR?

1966 yılında Akhisar´da doğdum evli ve 2 çocuk babasıyım. İlk ve ortaöğretimi Akhisar´ın Süleymanlı Mahallesinde tamamladım. Akhisar Lisesinin ardından Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldum. 1990 yılında eşim Akile Velestin ile hayatımı birleştirdim. 1979-1989 yılları arasında amatör müzisyenlik yaptım. 1986-87 yılları arasında askerlik görevimi tamamladım. 1989 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Trafik Tetkik Kaza Bilirkişisi olarak göreve başladım. Babamın rahatsızlığından dolayı 1995 yılının ilk ayında Akhisar Belediyesi´ne naklen geçiş yaptım. Kısa bir süre muhasebe, zabıta komiserliği, trafik şefliği ve 2001 yılından 2006 yılına kadar trafik müdürlüğü 2006-2009 yılları arasında Zabıta Müdürlüğü görevlerini yürüttüm. 2009 yerel seçimlerinde AK Parti´den Süleymanlı Belediye başkanı seçildim. 2014 yılına kadar bu görevi başarıyla sürdürdüm. Büyükşehir yasasından dolayı 2014-2018 yılı Kasım ayına kadar Akhisar Belediye başkan yardımcısı olarak görevde bulundum. Kısaca 2001-2009 yılları arasında Futbol Federasyonunda Manisa ili amatör gözlemcilik görevine devam ettim. 2009-2016 yılları arasında Süleymanlıspor Kulüp başkanlığı, bir dönem kaza bilirkişi görevi, bir kulübün spor derneğinde dernek başkan yardımcılığı, AKSEK Sevgi Çocukları yönetim kurulu üyeliği, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi yaptırma ve yaşatma derneği yönetim Kurulu başkan yardımcılığı, TEMA Vakfı üyeliği, Fahri Trafik Müfettişliği gibi birçok sivil toplum kuruluşundaki görevlerime devam ediyorum. Ayrıca 20´nin üzerinde belediye ve yerel yönetimler konulu eğitim seminerlerine katıldım. Birçok branşta başarı belgesi sahibiyim.

2019 yerel seçimlerinde AK Parti´den Akhisar Belediye başkanlığı aday adayı olmak için müracaatımı yaptım.

Yerel yönetimlerde 25 yıla yakın bir tecrübem oluştu. Seçildiğim takdirde siz sayın halkımızla bu tecrübelerimi paylaşmaktan gurur duyacağım. Öncelik vereceğim konu insanların istek ve dilekleridir. Kısacası insan odaklı çalışacağım. İlçe il, bölge ve bakanlıklarda ve bürokraside deneyimim çok olup bunları sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım. Akhisar´ı sizlerin de fikirlerini alıp birlikte yönetmek en büyük isteğimdir. Aday durumumuz belli olduktan sonra projelerimi açıklayacağım. Sözlerime burada nokta koyarken başta kadın aday adayı Şükran Füzün olmak üzere Recep İşçi, Remzi Şekerci, Hüseyin Koçoğlu ve İsmail Sözcüer kardeşlerime ayrı ayrı başarılar diliyorum. Akhisar için hayırlısı kim ise Allah onu nasip etsin diyorum. Ayrıca bu coşkuyu hazırlayan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinize iyi akşamlar diliyorum. Kalın sağlıcakla? dedi.Ak Parti Akhisar Belediye Başkan aday adayı Ali Velestin´in açıklamasına  AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları başkanı Burcu Bozbıyık, Gençlik Kolları Başkanı Taha Dal yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkan aday adayları Nefise Şükran Füzün, Remzi Şekerci, İsmail Ahmet Sözcüer Ali Velestin´in eşi Akile Velestin, oğulları Selahattin ve Serdar Velestin ve partili üyeler katıldı.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK