ATATÜRK MAHALLESİ´NE 950 METRELİK YENİ TERFİ HATTI

ATATÜRK MAHALLESİ´NE 950 METRELİK YENİ TERFİ HATTI

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi´ne açılan sondajdan içme suyu deposuna kadar olan alanda 950 metrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi´ne açılan sondajdan içme suyu deposuna kadar olan alanda 950 metrelik terfi hattı döşeme çalışmasına başladı.Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerine sağlıklı altyapılar kazandırmaya devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı´nın Atatürk Mahallesi´nde açılan sondajdan çıkan suyu mahallede yer alan içme suyu deposuna aktarmak için 950 metrelik terfi hattı döşeme çalışmalarına başladı.

?Suyun temini kadar ulaştırılması da önemli?

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Köprübaşı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi´nde 950 metrelik terfi hattı döşeme çalışmasının başladığını söyleyerek, ?Genel Müdürlüğümüz tarafından il genelinde açılan sondaj kuyularından çıkan suyu içme suyu depolarına terfi hatlarımızla ulaştırıyoruz. Su kaynağının temini kadar, suyun vatandaşlarımıza sağlıklı ve kesintisiz bir şekilde ulaştırılması da çok önemlidir. Yaptığımız çalışmanın tamamlanmasıyla vatandaşlarımızın su ihtiyacını karşılayacağız? dedi.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”