Atatürk Mahallesi´ne Yağmursuyu Hattı

Atatürk Mahallesi´ne Yağmursuyu Hattı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi´nde yağışlı havalarda meydana gelen taşkın sorununu ortadan kaldırmak için yağmursuyu hattı döşedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi´nde yağışlı havalarda meydana gelen taşkın sorununu ortadan kaldırmak için yağmursuyu hattı döşedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde aşırı yağışlar sonrasında su taşkını ve birikintisi olmaması için altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi´nde yağmursuyu hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı ve vatandaşların talebi üzerine harekete geçen MASKİ ekipleri, yürüttükleri çalışma ile mahalleyi yağışlı havalar sonrasında meydana gelen su birikintisi ve taşkın sorunundan kurtardı. MASKİ İlçe Şefi Murat İpek ile Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel çalışmayı yakından takip etti.

 ?Büyükşehir ve MASKİ, sorunlarımıza her zaman duyarlı oldu?

MASKİ´nin yaptığı hizmetler ile vatandaşın mağduriyetinin giderildiğini dile getiren Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, ?Yağışlı havalarda yağmursuları mahallemizde su birikintilerine ve taşkına neden oluyordu. Bu durumu MASKİ´ye bildirdik. Sağ olsunlar hemen müdahale ederek hat döşeme çalışmasını gerçekleştirdiler. Çalışma sayesinde taşkın sorunumuz ortadan kalkarak mahallemiz çamur ve pislikten kurtulmuş oldu. Hizmetlerden oldukça memnunuz. Sorunlarımıza her zaman duyarlı oldukları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ