ATSO KAYMAKAM SABİT KAYA´YI ZİYARET ETTİ

ATSO KAYMAKAM SABİT KAYA´YI ZİYARET ETTİ

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kantarlı ve Sami Karaoğlan, Meclis Üyeleri Ercan Gök ve Cengiz Özde

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Meclis Başkanı Feride Sakarya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kantarlı ve Sami Karaoğlan, Meclis Üyeleri Ercan Gök ve Cengiz Özdemir, Genel Sekreter Ali Özkervancı ile birlikte Akhisar´da yeni göreve başlayan Kaymakam Sabit Kaya´yı makamında ziyaret ettiler.

 

Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşe´nin de yer aldığı ziyarette, Akhisar´ın ticareti ve sanayisinin yanı sıra, ilçede gerçekleştirilebilecek projeler, Akhisar´ın markaları ve değerleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy,  Kaymakam Sabit Kaya´ya, Akhisar´daki görev süresi boyunca başarılar dileyerek ilçemize ?Hoş geldiniz? dedi.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ

ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI