GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ATSO SİGORTACILARI AĞIRLADI

ATSO SİGORTACILARI AĞIRLADI

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Sigorta Haftası nedeniyle sigortacılarla bir araya geldi.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Sigorta Haftası nedeniyle sigortacılarla bir araya geldi. ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, sigortacılar için zorunlu levha kaydının verilen yetkiyle Manisa´ya gitmeden ATSO´da yapılabilmesinin sektöre büyük kolaylık sağladığını söyledi. 

 

ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Manisa Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Galip Berk, Tarsim Bölge Müdürü Müjdat Çubukçu, Oda meclis üyeleri, Akhisar, Salihli, Turgutlu´dan sigortacı üyeler katıldı. 

 

Toplantıda sigortacılara seslenen ATSO Başkanı Dr. Ulusoy sigortacıların kanuni zorunluluk olarak yapması gereken levhaya kayıt işleminin kısa süre önce TOBB´a bağlı il odaları ve ilçe odalarına verilmesiyle işlemlerin kolaylaştırıldığını vurguladı.  Ulusoy "Hazine Müsteşarlığının yetkisinde olan Sigorta Acentelerinin levhaya kayıt işlemleri doğrudan TOBB ve TOBB´a bağlı il odaları ve bazı büyük ilçe odalarına verildi. Odamız, yazı geldiğinde hiç tereddüt etmeden yetki istedi ve istediği yetkiyi aldı. Bugün Akhisar ve Gölmarmara´da faaliyet gösteren sigortacılarımız ile sigortacılık yapmak isteyen üyelerimiz gerekli evrakları odamıza ibraz ettikten sonra kayıtları yapılarak internet üzerinden TOBB Sigortacılık Müdürlüğüne bildirilmekte, TOBB Sigortacılık Müdürlüğü de kayıtları kontrol edip Hazine Müsteşarlığına göndermektedir. Hazine Müsteşarlığı da yine internet üzerinden firmayı levhaya kayıt etmektedir. Böylece sigortacı üyelerimiz levha kayıtlarıyla ilgili tüm işlemleri Manisa´ya gitmeden, Odamızda gerçekleştirmektedir" dedi. 

 

Aynı hizmetin K belgeleri içinde verilmesinin kolaylık olduğunu ifade eden Başkan Dr. Ulusoy "Keşke aynı hizmeti "K" belgeleri için de verebilsek ama maalesef imzalanan protokolde sadece ´İl Odaları´ ibaresi bulunduğundan bunu gerçekleştiremiyoruz. Sizler bu konuda "K" belgesi alanlara göre daha şanslısınız. Hepinizin sigortacılık haftasını şahsım ve Odam adına kutluyor. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK