SİYASET

SİYASET Haberleri

Aydemir´den Ticaret Borsası Ziyareti

Aydemir´den Ticaret Borsası Ziyareti

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Gürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Dal ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat´ı makamın

Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Gürmen, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Talha Dal ve yönetim kurulu üyeleri Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat´ı makamında ziyaret etti.
Başkan Alhat ve Meclis Başkanı Bahattin Alkın Ak Partili heyeti karşıladı. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Alhat; ?Yoğun zamanınızda vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Akhisar´ın bu yoğun zeytin ve zeytin yağ döneminde bu güne kadar verdiğiniz destekler için ayrıca teşekkür ederim. Çünkü üretim sadece satarak tek başına bir şey değildir. Üretimi önemli olan desteklediğimizde bir yere getirebiliyoruz. Akhisar bugün Türkiye´de hükümetin verdiği desteklerle en çok büyüyen şehirlerden bir tanesi oldu.  2005 yılında ülkemizde verilen zeytin fidanı destekleri ile Türkiye´deki zeytin ağacı sayısı Cumhuriyet döneminden bugüne kalan 90 milyon ağacı 200 milyon adede yakın bir seviyeye getirdi. Bu da tütünden zeytine geçmiş olan Akhisar´ı inşa etti. Buna tanıklık ederek hep birlikte zeytin ağacı diktik. Zeytin şehri olan Akhisar´ı tütünden çıkarmış olduk. Yaklaşık 22 bin çiftçimiz geçimini buradan sağlıyor. Biz gelinen bu noktadan çok mutluyuz.  Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Gürmen, Akhisar Ticaret Borsası ile bir diyaloglarının iyi olduğunu ve her zaman yardıma hazır olduklarını belirtti.
Ak Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir herkesi selamlayarak konuşmasına başladı. Aydemir; ?Akhisar bizim göz bebeğimiz. Akhisar´ı bir adım daha ileri nasıl götürebiliriz hep bunun uğraşı içinde dün de olduk bugün de olduk yarın da olacağız. Akhisarlı biri olarak 2011 yılından beri milletvekilinizim. Bu bölgenin ihtiyaçları neler, neler değildir diye düşünerek ihtiyaçları gidermeye çalışan bir kardeşinizim.  İktidarımız Akhisar´a çok önem veriyor biliyorsunuz. Akhisar´a çok büyük yatırımlar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Belki bunun en büyük yatırımı da Zeytin Organize Sanayi Bölgesi olacak. Bir dahaki gelişimizde tüm Türkiye´ye Organize Sanayi´yi anlatıyor olacağız. Bizler STK´lara, odalara çok önem veren bir partiyiz. ?Ben yaptım? oldudan ziyade ?Akhisar´a ne yapmak daha faydalı olur? diyerek hep birlikte düşünerek karar verdik.  Bugün geldiğimiz noktaya baktığımızda Akhisar´da çok güzel işler yapıldığını bilenimiz var bilmeyeniz var, bilip de söylemeyenler, görüp de konuşmayanlar var.  Ama gerçeklerin üstü kapatılmaz. Mesela bugün  Zeytin Organize Sanayi Bölgesinin yapıldığı. Türkiye´nin göz bebeği olacak.  Türkiye´de bir ilk olmanın onuru ve gurunu yaşıyoruz.?dedi.


Haber Kaynak : erhan çelik


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK