Bal-Göç Derneğinden Gördesliler Derneğine Ziyaret

Bal-Göç Derneğinden Gördesliler Derneğine Ziyaret

Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği, Akhisar Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneğine birlik ve beraberlik ziyareti yaptı.

Akhisar Gördesliler dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette misafirlerini Dernek Başkanı Nadir Germen ve yönetimi kapıda karşıladı. Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül, Başkan German´a hayırlı olsun dileklerini ileterek çiçek takdim etti.  Balkan Göçmenlerinin ziyaretinde dernek başkanları Akhisar´da faaliyet gösteren derneklerin birbirleri ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak güzel faaliyetlerin olacağı söylendi.

Akhisar Gördesliler Dernek Başkanı Nadir German ziyaretçilerine ?bugün bizlere yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı sizlere, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz dernekçilik gönül işi. Bizler Akhisar Balkan Göçmenlerini yakinen tanıyor olsak da yapmış olduğunuz faaliyetlerde basın yolu ile takip ediyoruz. Biz Akhisar´da faaliyet gösteren dernekler olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek ve hatta belediyemiz ile de diyaloğa geçerek belediyemiz tarafından gölet alanında kurulan Çağlak festivalimizde bizlere yani derneklere yer tahsis edilirse her dernek kendi yöresinin kültürel faaliyetlerini tanıtma fırsatı bulur ve daha güzel olur? dedi.

Akhisar Balkan Göçmenleri Dernek Başkanı Tunay Gül ise ?bugün bizleri burada kabul ettiğinizden dolayı sizlere derneğim, yönetim kurulum ve şahsım adına teşekkür ederim. Bugün bizde sizler ile her ne kadar tanışıyor olsak da birlik beraberlik içerisinde ve kardeş derneği olarak sizleri ziyarete geldik. Göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı sağ olun var olun. Bizler dernek olarak her zaman dernek başkanlarımız ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyor ve çalışmaya hazırız. Bizim Balkan Göçmenleri Derneği olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ayrıca sizleri 22 Ekim Pazar günü geleneksel olarak dernek binamızın önünde düzenleyeceğimiz aşure etkinliğimize davet ediyoruz? dedi.

Akhisar Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nadir German´da Başkan Gül´e davetlerinden dolayı teşekkür ederek ?İnşallah aşure etkinliğinize katılacağız, Allah yapmış olduğunuz hayrı kabul etsin. Bizler de 3 Kasım 2017 Cuma günü derneğimizin açılışında sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız? dedi. Balkan Göçmenlerinin ziyaretine Dernek Başkanı Tunay Gül, Karabulutspor Başkanı ve Balkan Göçmenleri Dernek Başkan Yardımcısı Hakan Karabulut ve dernek yönetimi katıldı.


Haber Kaynak : erhan çelik


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ