BAŞKAN ERGÜN´DEN AKHİSARSPOR´A MORAL ZİYARETİ

BAŞKAN ERGÜN´DEN AKHİSARSPOR´A MORAL ZİYARETİ

Bir takım temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Akhisar´a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa´nın Süper Ligdeki temsilcisi Akhisarpor´u tesislerinde ziyaret etti.

Bir takım temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Akhisar´a giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa´nın Süper Ligdeki temsilcisi Akhisarpor´u tesislerinde ziyaret etti. Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Cihat Arslan ile bir araya gelen Başkan Ergün, Perşembe günü oynayacakları Kasımpaşa maçı öncesi yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi.

 Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Kupası mücadelesinde Perşembe günü Kasımpaşa´yı konuk edecek olan Akhisarspor´a moral ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün´e, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları eşlik etti.  Yılmaz Atabarut Tesislerini ziyaret eden Başkan Ergün´ü Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Cihat Arslan karşıladı. 

Tatlı Dopingi

Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Cihat Arslan´a başarılar dileyen Başkan Ergün, futbolculara ikram edilmek üzere baklava hediye etti. Başkan Ergün´e ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Teknik Direktör Cihat Arslan de kendisine  ?Cengiz Ergün? yazılı forma hediye etti.


Haber Kaynak : haber merkezi


OKUL SPORLARI ARTİSTİK CİMNASTİK İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMALARI YAPILDI

UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI