BEKİRLER DERESİ´NDE HUMMALI ÇALIŞMA

BEKİRLER DERESİ´NDE HUMMALI ÇALIŞMA

Maski Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi´nde 1. Etap bin 200 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı.

Maski Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi´nde 1. Etap bin 200 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Derede, ikinci etap olarak bir kilometrelik daha temizlik çalışması yapılacak.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerindeki derelerde temizlik, ıslah ve korkuluk çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, il genelinde bulunan derelerde bitki kalıntıları, akıntı ile biriken kum ve çakıl gibi rüsubattan dolayı oluşan tıkanıklığı ve kötü kokuyu ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ ekipleri, Akhisar ilçesine bağlı Bekirler Mahallesi´nde 1. etap olarak başlattığı bin 200 metrelik dere temizlik çalışmasını tamamladı. Deredeki 2. etap temizlik çalışması da önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek.

?Deremiz sağlıklı hale gelecek?

Akhisar´ın Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel, ?Mahallemizde bulunan derede yağışlı havalarda su taşkınları meydana geliyordu. Tarım arazileri sular altında kalıyordu. Sağ olsun MASKİ, deremizde temizlik çalışması yaptı. Deremizin diğer kısmında da yakın zamanda çalışma başlayacak. Tüm çalışmalar tamamlandığında deremiz sağlıklı hale gelmiş olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


SEÇİM SENİN AKHİSAR

VALİ ÜNLÜ BAŞKANLIĞINDA SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER İŞÇİ'NİN HACIİSHAK MİTİNGİNDE COŞKULU KALABALIK

MİTİNGLERDE KALABALIK REKORU BAŞKAN DUTLULU’NUN

İŞÇİ, GALERİCİ ESNAFLARINA MÜJDE VERDİ

BAKIRLIOĞLU; “TEMMUZDA ZAM ZATEN YASAL ZORUNLULUK”

ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK