BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI´DAN, 15 TEMMUZ MESAJI

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersinin verildiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Salih Hızlı, 15 Temmuz´un milat olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Salih Hızlı, ?Milli iradeye, demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tüm vatandaşlarımızı yine meydanlarda beraber olmaya davet ediyoruz.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü´nün kahraman ecdadın kahraman torunlarına, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak´tan diliyorum.

15 Temmuz´da ülkemiz üzerindeki bu kara geceyi ellerinde al yıldızlı bayraklarıyla meydanlara koşan, tanklara, uçaklara, silahlara karşı, vatanını iman dolu göğsüyle savunan asil milletimizin vakur duruşu aydınlatmıştır.

Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı´nda kalleşe, haine, gafile istediğini vermeyen kahraman ecdadın, asil torunları da 15 Temmuz´da ve sonrasında büyük bir destan yazmıştır. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle, yaşlısıyla Türk Milleti´nin damarlarındaki asil kanın ne kadar taze olduğu 15 Temmuz gecesi birkez daha görülmüştür. Mevzu bahis vatansa, serden ve ailesinden vazgeçebilecek kadar koca yürekli, asil ve aziz milletimiz şehadete koşarak gitmiş Dünya´da eşi benzerine rastlanmayan destanların da tek sahibidir. Böyle ferasetli, vakur ve mukaddes milletin bir ferdi olmayı nasip eden Yüce Rabbim´e hamt ediyorum.

Ülkemizi bugünlere ulaştıran tüm kahramanlarımıza minnetimizle; onlardan aldığımız emaneti daha güzel yarınlara taşıyacağız. Aziz milletimiz, yüce devletimiz var olsun, birliğimiz daim olsun? dedi.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU