EĞİTİM

EĞİTİM Haberleri

?BENİM ÜLKÜM? SALİHLİ´DE

?BENİM ÜLKÜM? SALİHLİ´DE

Ülkü Ortaokulu öğrencileri, velileri ve gezi rehber öğretmenleri ile birlikte Salihli şehrini yakından tanıma fırsatı buldular.

Ülkü Ortaokulu öğrencileri, velileri ve gezi rehber öğretmenleri ile birlikte Salihli şehrini yakından tanıma fırsatı buldular.6.sınıf Sosyal Bilgiler dersi Anadolu Medeniyetleri konusu kapsamındaki kazanımları pekiştirmek amacıyla düzenlenen gezi sayesinde öğrenciler Lidya medeniyeti hakkında bilgi sahibi oldular.

Ülkü Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve velileri Salihli ilçesine gezi düzenledi. Önce Sart Harabeleri, Artemis Tapınağı gezildi. Kurşunlu Kaplıcaları ve şelalesinde keyifli vakit geçirildi. Daha sonra Demirköprü Barajı dolgusu üzerinde baraj gölü gözlemlendi. Dolgunun aşağısında bulunan Osmanlı mimarisini temsil eden yedi gözlü tarihi "Kız Köprüsü"nden geçildi.

Ülkü Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmenleri Gülsün Öztekin, Mahir Erdal rehberliğinde gerçekleşen gezide Gülsün Öztekin ?Yeryüzünde yaşam ünitesi ?Uygarlığın Beşiği? konusunda Anadolu´da yaşamış medeniyetlerden olan Lidyalılardan günümüze kadar korunabilen ören yerlerini öğrencilerinde görebilmeleri  tarihi olayları yerinde gezerek anlatılması amacıyla yapılan bu gezi okulumuzun sosyal faaliyetlerde yerini almıştır. Okulumuz eğitim öğretimde sosyal ve kültürel faaliyetlerde öğrencilerine en iyi hizmete sunmaya çalışmaktadır? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ