Bisiklet Turuna İlgi Büyük

Bisiklet Turuna İlgi Büyük

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından ilk olarak 2016 Mayıs Ay´ında düzenlenen Bisiklet turları her hafta Perşembe akşamları aralıksız olarak devam ediyor.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü tarafından düzenlenen bisiklet parkuru Zinde Yaşam Kulübü sorumlusu Erkan Poğaçacı,  Akhisar zabıta ekipleri Aydın Vardar ve Mustafa Can önderliğinde Akhisar Belediyesi tarafından da giydirilen fosforlu yeleklerle saat 20.00´da Belediye önünden başladı. Her hafta farklı güzergâh gezen bisikletliler bu hafta Akhisar zabıta ekipleri önderliğinde Akhisar Altıeylül istikametinden başlayıp yeni ring yolunu gezerek Çınarlı Kapı ve Gazi Okulu yolundan Şehit Tahir Ün caddesine çıkıp Yeni Belediye önüne gelerek parkuru sonlandırdılar. Belediye önünde sonlandırılan bisiklet turundaki parkur yaklaşık 40 dakika sürdü. Bisikletle pedal çevirerek hem spor yapan hem de sağlıklı yaşam için bisiklet kullanan bisikletlilerin bisiklet turuna bu hafta ilgisi büyüktü. Bisiklet turu bu hafta 30-35 kişilik bir grup ile gerçekleşti.

Bisikletliler, zabıta ekipleri eşliğinde mahalle aralarında geçerken vatandaşlar tarafından ilgi ile izlendi.

Her hafta Perşembe akşamı saat 20.00´de Akhisar Belediyesi önünde başlayan bisiklet turlarına tüm bisiklet severler davet edildi.




UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK