Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı Birlik Yemeği Düzenledi

Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı Birlik Yemeği Düzenledi

Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı iftar yemeği ile bir araya geldi.

Bülent Koşmaz Sağlık ve Sosyal Eğitim Vakfı iftar yemeği ile bir araya geldi. Gülbeyaz-ı Ziyafet Restorantında gerçekleşen iftar yemeğine Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Feride Sakarya, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Aksek Sevgi Çocukları Dernek Başkanı Semih Gürmen, Akhisar Yeni Hayat Güzellik Salonu ve çok sayıda vakıf üyesi katıldı.

Manisa´nın önde gelenlerinden olan Bülent Koşmaz 1994-2008 yılları arasında Manisa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yaptı. 2000-2013 yılları arasında T.O.B.B. Başkanlığı görevini yürüttü ve 2014 yılında vefat etti. Manisa´ya çok sayıda eseri bulunan Koşmaz´ın anısına Saadet Koşmaz önderliğinde Onkoloji hastalarına ve hasta yakınlarına yardım ve destek amaçlı BÜKSEV vakfını kurdu. 2017 yılının sonbahar aylarında kurulan vakıf tıp öğrencilerine burs vermekte aynı zamanda kanser hastalarına destek olmaktadır. Saadet Koşmaz şuan Manisa ve çevresine hizmet vermekte olduklarını belirtmektedir. Çalışmaları ise hasta ve hasta yakınları için (CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimliği ile yapılan protokol çerçevesinde);Maddi durumu yetersiz hastalara ulaşım ve konaklama desteği, CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Onkoloji bölümünde yatarak tedavi gören çocuklara ve yetişkinlere maddi ve manevi destek vermektedirler. Eğitim için; Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerinde okuyan maddi durumu yetersiz öğrencilere burs imkanları, TOBB Bülent Koşmaz Fen Lisesinde gören öğrencilere yönelik destekler sunmaktadır.
Sosyal Eğitim için; Toplum yararına ve sağlık alanında farkındalık yaratma konusunda seminer dizileri imkanı sağlamaktadır.


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”