Buruk; ?En İyi Olan Formayı Kapacak?

Buruk; ?En İyi Olan Formayı Kapacak?

Akhisarspor, ilk mağlubiyetin ardından antrenmanlara başladı.

 

Akhisarspor, ilk mağlubiyetin ardından antrenmanlara başladı.

Akhisarspor, geçtiğimiz günlerde milli aranın ardından ligdeki ilk mağlubiyetini yaşamıştı. Yaşanılan mağlubiyetten sonra Ege temsilcisinde çalışmalar git gide hız kazanıyor. Yılmaz Atabarut Tesislerinde gerçekleşen antrenmana Hasan Ali(Çarpraz bağlarında yırtık) ve Kadir Keleş(Diş Ağrısı) olmak üzere 2 eksik oyuncu katılamadı.

Antrenman  sırasıyla ısınma ve düz koşu, pas çalışması ve 5´e 2 top kapma çalışması ile devam etti. Antrenman sırasında Teknik Direktör Buruk´un da 5´e 2 top kapma çalışması içinde oyuncular ile birlikte olması neşeli görüntülere yol açtı.

Buruk, ilk mağlubiyetlerini aldıkları için üzgün olduklarını fakat 2.´sinin gerçekleşmemesi için de daha fazla çalışacaklarını bildirdi. Defans hattında Mustafa Yumlu´nun cezasını bitmesiyle defanstaki sorunun çözüleceğine değinen Buruk, hücum hattındaki sorunun da en kısa süre içerisinde sona ericeğini söyledi. Önümüzdeki Karabükspor maçı hakkında sorulan soruya karşı, zorlu maç olacağını söyledi ve birbirine benzeyen iki takımın bu maçında kazanan tarafın Akhisarspor olmasını temenni ettiğini bildirdi.


Haber Kaynak : semih gürmen


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ