BURUK, ?KARABÜK´TEN KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ?

BURUK, ?KARABÜK´TEN KAZANARAK DÖNMEK İSTİYORUZ?

Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig´in 22. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Teleset Mobilya Akhisarspor,  Spor Toto Süper Lig´in 22. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kardemir Karabükspor hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Yılmaz Atabarut Tesislerinde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleşen antrenmana yeşil-siyahlı ekip, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top kapma çalışması yaptı. Ardından yarı sahada çift kale maç yapan oyuncular, antrenmanı tamamladı. Kart cezalısı Serginho takımla birlikte çalışmalara katıldı fakat Karabükspor önünde forma giyemeyecek. İzinli olan Kaleci Milan Lukac antrenmana katılmazken hafif sakatlıkları olan Kadir Keleş ve Onur Ayık takımdan ayrı olarak çalıştı.

Buruk, ?Çok Kritik Maç Kazandık?

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Okan Buruk, ?Çok kritik maç kazandık. Bizim için böyle çıkışa ihtiyaç vardı. Çıkış için, başlangıç için ve önümüzdeki günleri daha güvenli bakabilmek için önemli bir maçtı. Bunun ilk basamağını geçtik. Bundan sonra Karabük, Konya ve tabi ki Fenerbahçe, Trabzon maçları bizim bu dönemdeki nerede tutunacağımız ve nereye onayacağımızı gösterecek. Bizler, bir an önce ilk 10 sıra içine girebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz? dedi.

?Farklı Bir Hava Yakaladık?

Okan Buruk, ?Oyuncularımın tabi ki performansları, maçtaki konsantrasyonları ve özellikle seyircilerimizin bize çok büyük bir desteği vardı. Onlarla beraber kendi sahamızda çok farklı bir hava yakaladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Kupadaki başarımız, yarı finale yükselen bir takım. Bunun yanında ligde de kazanan bir takım olmak. Bu hafta bizim açımızdan çok güzel geçti. Hedefimiz bunu sürdürmek? ifadelerini kullandı.

Okan Buruk, ?Zor Bir Maç?

Bu hafta sonu oynanacak Karabük maçına da değinen Teknik Direktör Buruk, ?Karabük maçı gerçekten zor bir maç olacak. Karabük takımının son 2 haftadaki oyununa baktığımızda ne kadar Beşiktaş deplasmanında kaybederse kaybetsin, oyun olarak da çok sürpriz bir takım. Her an ne yapacağı saha içinde belli olmayan ve git gide ligde yeni oyuncuları ile birlikte takım olma olgusunu yakalayan bir takım. Çok zor bir maça çıkacağız. İşimizin kolay olmayacağını Karabük´te biliyoruz. Oyuncularımıza da bunu anlatıp göstereceğiz. Orada da her maçta olduğu gibi kazanmak için sahaya çıkacağız. İnşallah, oradan da kazanarak dönmek istiyoruz? şeklinde konuştu.




UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK