BURUK ? ZORLU PERİYOD BİZİ BEKLİYOR?

BURUK ? ZORLU PERİYOD BİZİ BEKLİYOR?

Süper Ligin Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor çalışmalarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor.

Süper Ligin Ege temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor çalışmalarına Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor.Teleset Mobilya Akhisarspor´un  Teknik Direktör Okan Buruk önderliğindeki antrenmanına izinli olan Serginho, hafif ağrıları bulunan Olcan Adın ile Ümit Milli takımında bulunan Alperen Babacan katılamadı.

 Teleset Mobilya Akhisarspor´un  Pazar günü saat 15.00´da TFF 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor ile Balıkesir Stadyumunda bir hazırlık maçı yapacağı öğrenildi. İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Okan Buruk ?7 maçta toplanan 13 puanımız var. Liderin 19 puanı var. 2. olan takımın ise  14 puanı var. Bulunduğumuz puan durumundan ve oyuncularımızdan memnunuz. Ligin çok başı, 7 haftalık periyot tabiki hem bizim hem diğer takımların belki tam olarak hazır olmadığı ve hazır olma yolunda ilerlediği bir dönem. Sezon başında kendimize bazı hedefler çizmiştik, ama bu hedeflerin en başında tabiki önce rahat bir ortamda bulunmak. Üst sıralara tutunmak, üst gruba tutunabilmek alttaki gruba yaklaşmamak vardı. Bunu şuanda iyi bir şekilde yaptık, zorlu bir periyoda giriyoruz. Açıkçası Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe maçının çok önemli olduğunu özellikle oyuncularımızla paylaşmıştık. Çünkü çok zor bir döneme giriyoruz, Trabzon deplasmanı daha sonra yine hem kendi sahamızda hem de deplasmana gideceğimiz maçlar var.

Zorlu Periyod Bizi Bekliyor

 Yani baktığımızda 10 maçımız var ve 6´sı deplasmanda. Zorlu periyod bizi bekliyor. Deplasman tablomuza baktığımızda aslında büyük puanımız var ama belki 9 puanla da bitirebilirdik deplasman maçlarını. Ama burada tabiki hem skor üretemedik, topu içeri atamadık çok gol pozisyonuna girdik hak ettiğimiz maçlar vardı. Ama gerçek olan da gol yedik yani özellikle Bursa ve Antalya maçı 2-2 lik maç. Bursa ve Konya maçlarında oyuna hakimken çok iyi oynarken yediğimiz goller biraz oyun olarak bizi geriye itti ve rakiplerimizi ileriye itti. Bunlarla da puan kayıplarına yol açtık, dediğim gibi şuanda 13 puandayız ancak daha yüksek puanlarda olabilirdik böyle bir şansımız vardı. Ama istediğimiz gibi olmadı deplasman maçları. Ama dediğim gibi önemli olan burada oynadığınız oyun, pozisyona girebilme ve rakibe pozisyon vermeme. Belki son maçtaki Fenerbahçe karşılaşması oyun savunma anlamında çok doğruydu. Rakibimize pozisyon vermeden maçı bitirdik, tabiki bunu geliştirip top özellikle bizde iken ne kadar iyi şeyler yapabiliriz. Bunu biraz daha geliştirip üstüne koyarak gitmek istiyoruz. Son maça da baktığımda top bizde İken önceki maçların daha gerisinde kaldık yani pozisyon üretmekte topa sahip olmakta, pas sayısında önceki maçların daha gerisinde kaldık.

Oyuncularımıza Bir Fırsat Vereceğiz

Savunma anlamında çok iyi iş yaptık. Aynı şekilde 6 tane deplasman maçımız var. 4 iç saha maçımız var aynı şekilde hem iyi savunma yapan hem de topa sahip olup rakip kaleye giden  özellikle önde hızlı oyuncularımız var bunların hızlarından faydalanmak istiyoruz.  Pazar günü Balıkesir´de saat 15.00´da Balıkesirspor ile bir hazırlık maçı yapacağız, burada tabiki 90 dakika görmeyen arkadaşlarımız var onları değerlendireceğiz, maç ortamında neler yapabiliyor, tabiki hepsini oynatma şansımız yok bu da bizi üzüyor. Herkese şans vermek istiyoruz, özellikle oynamayan oyuncularımıza bir fırsat vereceğiz? dedi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ