Büyükşehir´den Akhisar Stadyumu Etrafına Asfalt

Büyükşehir´den Akhisar Stadyumu Etrafına Asfalt

İl genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Akhisar Stadyumu´nun etrafında asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.

İl genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Akhisar Stadyumu´nun etrafında asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir, 6 bin metrekarelik sıcak asfalt uygulamasının gerçekleştirildiğini belirtti.

         Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde asfalt çalışmalarını sürdüren Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı, 2017-2018 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası´nı kazanarak tüm Manisa´yı gururlandıran Akhisarspor´un iç saha maçlarına ev sahipliği yapan Spor Toto Akhisar Stadyumu´nun etrafında asfalt çalışması gerçekleştiriyor. Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir´in de yakından takip ettiği çalışmalar kapsamında yaklaşık 6 bin metrekarelik sıcak asfalt uygulaması gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bilgi veren Daire Başkanı Fevzi Demir, ?Büyükşehir Belediyemiz Yol Yapım Daire Başkanlığı´nın 2018 asfalt çalışmaları başlamıştı. Sıcak asfalt olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 1 Haziran itibariyle de sathi kaplama çalışmalarımıza başlayacağız. Onun hazırlıkları da ilgili şantiyelerde yapılıyor? dedi.

Şampiyonluk Hediyesi Olmuş Oldu

         Akhisarspor´un Manisa´nın göz bebeği kulüplerinden bir tanesi olduğunu dile getiren Daire Başkanı Fevzi Demir, ?Akhisarspor 2017-2018 sezonunda Ziraat Türkiye kupasını da kazanma başarısı gösterdi ve Manisa´mızı sevindirdi. Bu stat ligin ikinci yarısında faaliyete geçmişti. Bize burada asfalt çalışmasıyla ilgili talep gelmişti ve planlamasını yapmıştık. Dün itibariyle çalışmaları başlattık. Bugün de inşallah bitireceğiz. Yaklaşık 6 bin metrekarelik alanda asfaltlama çalışması yapılıyor. Akhisar´a ve Akhisarspor´a hayırlı uğurlu olsun. Bu çalışma Cengiz Başkanımızdan Akhisar´a ve Akhisarspor´a bir nevi şampiyonluk hediyesi olmuş oldu? diye konuştu.


Haber Kaynak : haber merkezi


İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ

“GELECEĞİMİZE DAİR MÜCADELEMİZ” PROJESİ

ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI