Çağlayan Spor Kulübü´nden Başkan Dutlulu´ya teşekkür

Çağlayan Spor Kulübü´nden Başkan Dutlulu´ya teşekkür

Çağlayan Spor Kulübü Başkanı Cavit Çelik ve yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´yu makamında ziyaret etti.

Çağlayan Spor Kulübü Başkanı Cavit Çelik ve yönetim kurulu üyeleri desteklerinden dolayı Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu´yu makamında ziyaret etti. Özellikle Akhisar Belediyesi´nin Çağlak mevkiinde bulunan futbol sahasını Çağlayan Spor Kulübü´nün kullanımına açmasından dolayı teşekkür eden Çağlayan Spor Kulübü Başkanı Cavit Çelik amatör kulüplerin gençler için önemine değindi.

Sağlıklı bireylerin yetişmesi için ilk olarak tesisleşmeye önem vereceklerini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu bunun yanında amatör spor kulüplerine destek vereceklerini altını çizerek ?Roman vatandaşlarımızın sıklıkla yaşadığı Hacıishak Mahallemizde faaliyet gösteren Çağlayan Spor Kulübü´nün sporcuları ve yöneticileri ile bir araya geldik. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlayan tüm Amatör Spor kulüplerimize elimizden gelen her türlü desteği göstermeye devam edeceğiz? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


KUMAR OYNAYAN 5 KİŞİYE 38 BİN LİRA CEZA

AKHİSAR BELEDİYESİ 2021 ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İSTANBUL´A KAR NASIL YAĞAR

AK PARTİ MANİSA İL KONGRESİ PAZARTESİ

Dijital Tarım Pazarına (Ditap) Kaydınızı Mutlaka Yaptırın!

COVİD-19 DENETİMLERİNDE 182.478 TL CEZAİ İŞLEM