CESUR YÜREK MUSTAFA YUMLUDAN ÜZÜCÜ HABER

CESUR YÜREK MUSTAFA YUMLUDAN ÜZÜCÜ HABER

Akhisarspor defansının cesur yüreği Mustafa Yumlu Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında girdiği ikili mücadelede çapraz bağlarında kopma yaşadı.

Uzun süreden beri takımı yalnız bırakmamak için burnunun kırık olmasına rağmen ameliyatı erteleyip fedakarlık gösteren Mustafa Yumlu taraftarın gönlünde ayrı bir yer edindi. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında bir pozisyonda çapraz bağlarında kopma olduğu belirtilen Mustafa Yumlu´nun sezon sonuna kadar takımdaki yerini almasının zor olduğu belirtiliyor.

Ligde istediği sonuçları alamayan ve düşme hattında bulunan  Akhisarspor defasında Mustafa Yumlu´nun yokluğunun  teknik Direktör Cihat Arslan´ı  sıkıntılı bir sürece taşıdığı belirtiliyor. Özellikle güçlü fiziği ve hızlı müdehaleleri ile bir çok gol pozisyonunun başlamsına engel olana Mustafa Yumlu´nun yerinin devre arasında yapılacak transferler ile doldurulması bekleniyor. Yönetimin devre arasında ara transfer döneminde Mustafa Yumlu´nun yerini doldurabilecek oyuncu arayışlarına başladığı belirtilmekte.  Akhisarsporun cesur yüreği Mustafa Yumlu´nun bu beklenmedik sakatlığı taraftarı üzerken kendisinin en kısa zamanda yeşil sahalara dönmesi herkesin ortak dileği. Mustafa Yumlu´ya biz de geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK