CHP AKHİSAR İLÇE KADIN KOLLARI YENİ BAŞKANI SEÇTİ

CHP AKHİSAR İLÇE KADIN KOLLARI YENİ BAŞKANI SEÇTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Parti lokalinde gerçekleşen Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresinde Başkanlık için tek adayı olan Ruhan Tatlıdil yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Parti lokalinde gerçekleşen Olağan İlçe Kadın Kolları Kongresinde Başkanlık için tek adayı olan Ruhan Tatlıdil yeni İlçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

CHP Akhisar İlçe kadın kolları başkanlığına aday olan Ruhan Tatlıdil kongre konuşmasına, ? Divan başkanım, değerli üyelerim, ilçe başkanım, ilçe yöneticilerim, belediye meclis üyelerim, basın emekçileri ve Cumhuriyet Halk Partisi´nin vazgeçilmez mücadele gücü değerli hanım efendiler, olağan ilçe kadın kolları kongremize hepiniz hoş geldiniz? diyerek başladı.

Başkanı adayı Tatlıdil, ?Akhisar CHP ilçe kongremizi 10 Aralık Pazar günü gerçekleştirdik. Gençlik kolları örgütlenmemiz yapıldı. Sıra geldi bizlere, Bizler kadın eli değmeden hiçbir başarının gerçekleşmeyeceğine inanıyoruz. Bugün kadın örgütlenmesini de hep birlikte yerine getireceğiz? dedi.

Başkanı adayı Ruhan Tatlıdil, konuşmasına şu sözlerle devam etti: ?Yıllardır partimizde genç insanların yokluğundan yakınılır. Bizde bu durumu göz önünde bulundurarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Ben aday olurken evde çocuğumu zaman zaman ihmal edeceğimi biliyorum. Ancak ülkemizin geçirdiği bu iki yıllık kritik süreç sonunda yapacağımız çalışmalarla yerelde Akhisar´da genelde ülkemizde iktidara ulaşıp tek adam rejimine engel olup çağdaş ve aydınlık bir geleceğin kapılarını açtığımızda benim çocuğumun sizlerin çocuklarınızı torunlarınızın soluyacakları havanın güzelliğini sözlerle anlatmak mümkün değildir.  Evet, ben bunun için aday oldum. Arkadaşlarımla beraber siyasette tecrübe ile enerjiyi harmanlayıp başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Gün birlik olma günü bugün iktidar yolunda yola çıkma günü hep birlikte bunu başaracağız. Yaşasın Atatürk Cumhuriyeti, Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi.?

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Kadın Kolları Kongresine CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut,  CHP Akhisar İlçe Başkanı İsmail Fikirli, CHP Akhisar İlçe Eski Başkanı İsmail Şahin, CHP Akhisar İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Sevil Ender Büyükyazgan, CHP Akhisar Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Çobanoğlu,  parti yönetimi ve üyeleri katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Kadın Kolları Kongresinde 780 kayıtlı kadın üye, oy kullanma listesinde yer aldı.

CHP Akhisar İlçe Eski Kadın Kolları Başkanı Sevil Büyükyazgan  yaptığı konuşmasında; ?Cumhuriyet Halk Partisini hep beraber el ele çalışarak daha ileriye götüreceğiz? diyerek eski kadın kolları yönetim kurulu üyelerine ve tüm partili kadınlara teşekkür ederek yeni yönetime başarılar diledi.

CHP Akhisar İlçe Kadın Kolları Başkanlığına seçilen  Ruhan Tatlıdil, ?Yolumuza bundan sonra parçalanmadan bir bütün olarak devam etmeliyiz. Bunun içinde partililer birbirimize danışmalı sürekli dirsek teması halinde olup sıkı sıkı birbirimize sarılmalıyız. Ötekileştirmeden,  olumsuz eleştirmeden, parçalanmadan devam etmeliyiz. Çok çalışmalıyız. Başarmalıyız. Çok çalışacağız. Teşkilatımızı güçlendireceğiz. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu ortamda biz kadınlara her yönden daha çok ihtiyaç vardır. Birlik içinde el ele başaracağımıza inanıyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum? dedi.

CHP Kadın Kolları yeni Başkanı Ruhan Tatlıdil, ?Kongreye katılan tüm partili kadın üyelerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederim? diyerek sözlerini tamamladı.

CHP Kadın Kolları yeni Başkanı Ruhan Tatlıdil, tek aday olarak girdiği seçimde listesinde şu isimler yer verdi: ?Yönetim Kurulu Asil Üyeliklere; Melahat Bilge Adıgüzel, Ayfer Çağan, Suna Güldü, Zahide İlhan, Emel Karamil, Aydan Kaygısız, Dilek Meriç, Cemile Onikidal. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklere; Gülşah Aytan, Fatma Öztürk, İpek Güler, Emel Eğegil, Makbule Ayvaz, Selen Mangura, Münire Özcan, Fatma Avcı? seçildi.




BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU