GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

ÇYDD´DEN KAHVALTI

ÇYDD´DEN KAHVALTI

Akhisar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticileri tarafından 14 Aralık Cumartesi günü saat 10.00´da Ramiz Park restoranda kahvaltı düzenlendi.

Akhisar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği yöneticileri tarafından 14 Aralık Cumartesi günü saat 10.00´da Ramiz Park restoranda kahvaltı düzenlendi.  Kahvaltıya giriş davetiyeyle gerçekleştirildi ve edinilen bilgiler doğrultusunda toplanan paraların öğrenim hayatlarında yardıma ihtiyaç duyan kişilere kurum tarafından burs verileceği öğrenildi. Oraganizasyonun gerçkeleşmesinde Akhisar Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı İlhan Poyraz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Tülin Abaka, Hülya Gül Yavaş, Zeliha Özdemir, Mürvet Topaçoğlu, Şaheser Gider, Serpil Sözcüer öncülük etti. Düzenlenen kahvaltıda dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcıları kapıda karşıladılar ve davetliler ile yakından ilgilendiler. Dernek Başkanı Poyraz basın mensuplarının sorularını yanıtlamak istemedi.

Katılımcılar arasında parti teşkilat başkanları, parti meclis üyeleri, oda başkanları,  sivil toplum örgütleri, basın mensubları ve çok sayıda vatandaş yer aldı.

ÇAĞDAŞ YAŞAMA DESTELEME DERNEĞİ NEDİR

            Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği kısaca; merkezi İstanbul´da bulunan 21 Şubat 1989 yılında kurulmuş, Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden, ülkenin ?çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması? ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan, ilkeleri, vizyonu ve misyonu doğrultusunda haraket eden bir sivil toplum örgütüdür. Ülkenin çoğu il ve ilçesinde faaliyet gösteren sivil toplum örgütünün 100´ün üzerinde şubesi bulunmaktadır. Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Bakanlığı gibi resmi devlet kuruluşlarıyla iş birliği içinde ve apolitik yapıda çalışmalar gösterir. Derneğin faaliyetleri, oluşum bilgileri ve merak edilen tüm ayrıntılı bilgileri Dernek Şubelerinden yada derneğin internet sitesinden takip etmek mümkündür.

DERNEĞİN AKHİSAR BAĞLANTISI

            Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Akhisar Şubesi 2018 yılında düzenlenen açılış töreniyle faaliyete girmiştir. Törene dönemin; ÇYDD Genel Başkan Yardımcısı Nihal Kızıl, ÇYDD İzmir, Soma, Manisa şubeleri yönetim kurulu üyeleri ve Akhisarlılar katılım göstermiştir. Kurulduğu günden bu yana faalietlerine devam etmektedir. Derneğin şuanki başkanlığını İlhan Poyraz yürütmektedir, Yönetim Kurulunda ise Tülin Abaka, Hülya Gül Yavaş, Zeliha Özdemir, Mürvet Topaçoğlu, Şaheser Gider, Serpil Sözcüer yer almaktadır.

 


Haber Kaynak : Rüstem Savaş


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ