Değişim Rüzgarı başladı büyüyerek devam edecek ?

Değişim Rüzgarı başladı büyüyerek devam edecek ?

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet, seçim çalışmaları´na Salihli´de devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa 6. Sıra Milletvekili adayı Hayriye Hacet, seçim çalışmaları´na Salihli´de devam etti.

Salihli İlçe örgütü ile Mersinli,Durasıllı,Taytanlı,Dombaylı ve Adala´ya ziyaretler gerçekleştiren Hacet ;Umudun örgütlendiğini ve çığ gibi büyüdüğünü gördüğünü söyledi.

Kamyonculuk,çiftçilik ve hayvancılığın yoğun işkolu olduğu Mersinli´de  Hacet ve Salihli CHP İlçe başkanı kamyoncu oğlu  olan Muharrem İnce için destek istediler.Hayvancılığın yoğun olduğu Mersinli´de herkes yem çuvalının 6 ayda 50 TL´den 70 TL´ye yükseldiği ni söyleyerek hayvancılığı çiftçiliği bitiren AKP iktidarına oy olmadığını söylediler.

Durasıllıda çarşı esnafını gezen Hacet Durasıllı´mız belediye iken bir çok hizmetten faydalanıyorduk belde halkımız kendinden bir başkan seçiyordu ve sorunlarımız yerinde çözülüyordu. Bizim iktidarımızda sözümüz söz kapanan belediyeler açılacak,köy tüzel kişilikleri geriye verilecek.

Taytanlı´da çarşı esnafını ve kahvehaneleri ziyaret eden Hacet´e Taytanlı halkı ?cadde üzerinde birçok dükkan kapandı,çiftçilerin desteklenmesi gerekli,kapanan belediyemizin açılması ve mahallemizin tekrar belde olması gerekiyor? dediler. Hacet bizim vaadlerimiz sizin talepleriniz aynıdır gelin oylarımızı cesur yürek  Muharrem İnce ve Türkiye´nin kurucu partisi CHP´de birleştirelim dedi.

Son olarak Adala´da seçim çalışmalarına devam eden Hacet ?bu cennet diyarda insanlar´da umut ta çok güzel ?dedi. Adala meydan parkında Fenerbahçe başkan adayı Ali KOÇ´un konuşmasını taraftarlarla beraber izleyen HACET değişim rüzgarı ülkemizde her geçen gün büyüyor bu rüzgarın önünde kimse duramayacak dedi.

İnsanımız için önce umut getiriyoruz ki, yarınların değiştirebilelim. Olacak. Biz buradaki insanımızla el ele gönül gönüle bu makus talihi yeneceğiz.24 Haziran günü  ?Başta tarım sektörünü  destekleyerek,toprakları bereketlendirecek,insanımızın yüzünü güldürecek, üretken Türkiye´yi kaldığı yerden ayağa kaldıracak,eğitimi özgürleştirecek  Türkiye´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce´ye ve Hak Hukuk Adalet  savunucusu Cumhuriyet Halk Partisine evet mührünü basacağız.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK