DGYD Türkiye Basın Vakfı´nın üyeliğine seçildi

DGYD Türkiye Basın Vakfı´nın üyeliğine seçildi

Türkiye Basın Vakfı Mütevelliler Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı Afyonkarahisar´da yapıldı, Yılmaz Karaca başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden güven tazelerken Manisa Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Türkiye Basın Vakfı´nın resmi üye

Türkiye Basın Vakfı Mütevelliler Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı Afyonkarahisar´da yapıldı, Yılmaz Karaca başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden güven tazelerken Manisa Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Türkiye Basın Vakfı´nın resmi üyesi oldu. Basın Vakfı gibi mazisi ve misyonuyla örnek bir geçmişi olan kuruluşa üyeliğe kabul edilmekten mutluluk ve onur duyduklarını kaydeden DGYD Başkanı Hakan Özen Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve Basın Vakfı´nın Genel Başkanı Yılmaz Karaca´ya ve yönetimine teşekkür etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyetleri Basın Vakfı Mütevelliler Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısında Yılmaz Karaca yeniden güven tazelerken Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği´nin Türkiye Basın Vakfı´nın resmi üyesi olarak kabul edilmesi Dernek üyesi ve gönüllüsü basın mensupları tarafından sevinçle karşılandı. Türkiye Gazeteciler Federasyonu üyeliğinin ardından Basın Vakfı´na da resmi üye olarak kabul edilmelerinden büyük bir bahtiyarlık duyduklarını kaydeden DGYD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Özen, kendilerine gösterdikleri teveccüh ve destekten dolayı Genel başkan Yılmaz Karaca ve yönetimine teşekkür etti.

PROJELERİMİZ SES GETİRECEK

Kuruldukları günden bu yana 3 seneyi başarılı projeler ve faaliyetlerle geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Özen, ?Çeşitli maddi ve manevi zorluklara rağmen yerel, ulusal ve uluslararası projeleri başarıyla gerçekleştirdik. Hiçbir zaman bazı karelerde illaki fotoğraflarımız gözüksün, adımız yürüsün anlayışına sahip olmadık. Temel anlayışımız ise her zaman devletimize, milletimize faydalı nasıl faaliyetler yaparız, meslektaşlarımızın özlük, sosyal, mesleki ve ekonomik haklarını daha ileri nasıl ileri taşırız oldu. Bu doğrultu ve sorumluluk anlayışı içerisinde de çalışmalarımıza devam ediyoruz? dedi.

MESLEKTAŞLARIMIZI MEDYA EĞİTİM SEMİNERİNE DAVET EDİYORUZ

?Her zaman daha ileriyi hedefleyerek yeni faaliyetlere hazırlandıklarını kaydeden Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Başkanı Hakan Özen, ?Gerçekleştirecek olduğumuz faaliyetler kapsamında 8 Mayıs´ta 2. Olağan Genel Kurulumuzu gerçekleştirdikten sonra 11 Mayıs´ta Manisa Celal Bayar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Kulübüyle işbirliği içerisinde Milliyet Gazetesi Yazarı Sayın Hakkı Öcal´ın konuşmacı olarak katılacağı Türkiye ? ABD İlişkilerinde Basının Rolü isimli konferansı gerçekleştireceğiz. 13-14 Mayıs´ta ise Kula İlçe Temsilciliğimizin ev sahipliğinde Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği ile yine Manisa2nın tek Üniversitesi olan Celal Bayar Üniversitesi Halkla İlişkiler İşbirliğinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu ile Kula Belediyesinin destekleriyle Haber Yazma Teknikleri ve Halkla İlişkiler Medya Eğitim Seminerini gerçekleştireceğiz. Haziran ayında ise Köprübaşı Belediyesinin sponsorluğunda basın mensuplarıyla iftar sofrasında bir araya gelerek Ramazan bereketini yaşayacağız. Haziran ayı sonunda da geçen yıl TADEF´in katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Tek Millet İki Devlet Kardeşlik Projesi´nin devamı niteliğinde basın mensupları ve dernek yönetimimizle birlikte Azerbaycan´a giderek uluslararası bir projeye daha imza atacağız? diye konuştu.

ENGELSİZ GAZETECİLER ŞURA´SI MANİSA´DA DÜZENLENECEK

Eylül ayında ise yine ses getirecek bir projeye daha imza atarak Engelsiz Gazeteciler Manisa Şura´sını gerçekleştireceklerini kaydeden Özen, ?İnsan hayatındaki en büyük engel sevgisizlik, hoşgörüsüzlük ve iletişimsizliktir. Önemli olan tüm engelleri el ele, yürek yüreğe vererek hep birlikte aşmak. İnsanca yaşama gayreti içerisinde olan engelli vatandaşlarımız arasında gazetecilik mesleğini en başarılı şekilde icra eden meslektaşlarımız da mevcut. Hedeflerimizden biri de bu basın mensubu kardeşlerimizi bir araya getirerek Manisa´da Engelsiz Gazeteciler Şura´sı düzenlemek. Genellikle bedensel engelli olan bu meslektaşlarımızın talep ve sorunlarını yine yapacağımız Şura´da gerekli mercilere iletmek. Türkiye genelindeki engelli basın mensubu meslektaşlarımızı Manisa´da ki basın mensuplarıyla buluşturacak. Hep birlikte birlik, beraberlik, kardeşlik mesajlarımızı verecek, talep ve sorunlarımızı dile getireceğiz. Hayırlı olsun? diye konuştu.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI

HASAN ACAR ORTAOKULU’NDAN BOCCE İL BİRİNCİLİĞİ

MÜFTÜLÜKTEN POLİS HAFTASI KUTLAMASI

ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

İLÇE TARIM SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

ATSO'DAN BAŞKAN DUTLULU'YA TEBRİK ZİYARETİ