Doğa ile içiçe sağlıklı yaşamı tercih edenlerin kulübü

Doğa ile içiçe sağlıklı yaşamı tercih edenlerin kulübü

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin 12´inci haftasında rota Hancılar parkuru oldu.

Akhisar Belediyesi Zinde Yaşam Kulübü, her hafta sonu düzenli olarak yaptığı Trekking doğa yürüyüşü faaliyetlerinin 12´inci haftasında rota Hancılar parkuru oldu. Akhisarlı sağlıklı yaşamı tercih edenlerin büyük ilgi gösterdiği kulüp bünyesinde sabah başlayan doğa yürüyüşü etkinliği yaklaşık 3 saat sürdü.

Yeni dönem onikinci hafta doğa yürüyüşü İsmet Uçar önderliğinde trekking etkinliği için dün Milli Egemenlik Meydanı Akhisar Belediye Hizmet Binası önünde saat 07.00´da toplanan grup üyeleri saat 07.15´de şehir merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Hancılar Mahallesinde bulunan parkura hareket etti. Doğa yürüyüşü ile şehrin gürültüsünden uzak doğa ile içiçe spor yapmanın mutluluğunu yaşayan sporseverler Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı´ya etkinlikten dolayı teşekkürlerini sundu.

Öte yandan gelecek haftanın parkuru daha sonra belli olacak toplanma saatinin 07.15´de olacağı ve hareketin ise 07.30´da olacağı kaydedildi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


UMUTLAR SON 2 MAÇA KALDI

AKHİSARSPOR’DA DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR

AKHİSARSPOR MAĞLUP OLDU

TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK