GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

DÜNYANIN GÖZÜ BU CİHAZDA

DÜNYANIN GÖZÜ BU CİHAZDA

Dünyada bir ilki başararak adını dünyaya duyuran Yozgatlı EKO 66 yakıt tasarruf cihazının Mucidi Talat Mollaoğlu Akhisar Belediyesinde cihazlarını test ettirdi.

Dünyada bir ilki başararak adını dünyaya duyuran Yozgatlı EKO 66 yakıt tasarruf cihazının Mucidi Talat Mollaoğlu Akhisar Belediyesinde cihazlarını test ettirdi. Mollaoğlu geçtiğimiz yıllarda yine Akhisar´a gelerek EKO 66 yakıt tasarruf cihazı taktırmak isteyenler vatandaşların aracına takmıştı. Akhisar Belediyesi araçlarına test için tekrar Akhisar´a gelen araçlarda test yapan ve ?Aracını seven doğayı seven bu cihazı aracına taktırsın.´ diyerek sözlerine başlayan Mucit Talat Mollaoğlu, ?Ben Yozgatlı çiftçi bir ailenin oğluyum. Bu cihazı bulmayı Allah bana nasip etti. Türkiye Devleti yaşadıkça EKO 66´nın patenti Türkiye Cumhuriyeti´nde kalacaktır, hiçbir şirkete ve ülkeye satmayacağım. Yakıt deposundan gelen hortumla motora giriş yerindeki mesafenin tam ortasına monte edilen cihaz takılırken sadece yakıt hortumunun ikiye kesilerek monte ediliyor. ?dedi.

Ege Üniversitesi´nin raporlarının da bulunduğunu da söyleyen Mollaoğlu, EKO 66 yakıt tasarruf cihazı araca takıldıktan sonra 10 bin km´de değiştirilen yağlar, 50 bin km´de değiştiriliyor.? diyerek sözlerini sürdürdü.

Mollaoğlu, canlı olarak yaptığı cihaz testinde sözlerine şöyle devam etti. ?Yakıt tasarruf cihazı her araca uyuyor, araç benzinli, dizel ve LPG´li de olsa cihaz uyuyor sadece bu cihazın takılacağı aracın motor gücü  ya da silindir hacmi önemli motor gücüne ve hacmine göre cihazlar farklı. Bizim cihazlarımız arıza yapmaz ve EKO 66 cihazımız 10 sene de garantili.? dedi. Türk Milliyetçisi, doğa sevdalısı olan Mucit Mollaoğlu,? EKO 66 yakıt tasarruf cihazı dünyada bir ilk, Uluslararası markalı ve Patentlidir. Cihazlarımızı yıllardır Müslüman Türk milleti kullanmakta, Türkiye´nin dışında başta Avrupa, Amerika, İsrail olmak üzere Dünyanın dört bir tarafında insanlar tarafından araçlarında kullanılıyor. Araçlarda yakıtlarda en az yüzde 20 tasarruf sağlayan cihazımız hem motoru koruyor, hem de 10 bin 20 bin km değişen motor yağları 100 bin km kadar kullanılabiliyor, yağın ömrü uzuyor,  motorda sıcaklık oluşmadığı için  hararet engelleniyor ve egzoz emisyonu yüzde yüz sıfıra düşüyor. Yani EKO 66 tasarruf cihazı  doğa, çevre ve ekonomi dostu bir cihaz. Cihaz motoru koruyor, ayrıca Türkiye Cumhuriyetinde milli ekonominin tek kurtuluşu bu cihaz. Bugüne kadar birçok TV ve basında yer aldık. Türkiye´de  dünyada bu cihazı kullananların yorumlarını  cihaz hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler  http://www.eko66.comadresinden takip edebilirler.? dedi. Bütün araçlarda gönül rahatlığı ile kullanılan EKO 66 cihazının kara araçlarda,  deniz ve havada dahi kullanıldığının altını çizen Mucit Talat Mollaoğlu, kendi buluşu olan EKO 66 cihazın özelliklerini de anlattı.
EKO 66 NASIL ÇALIŞIR VE ÖZELLİKLERİ?
Mollaoğlu; ?Bünyelerinde hidrokarbon molekülleri bulunan her türlü gaz ve sıvı yakıtları düşük enerji para konumundan yüksek enerjili ortho konumuna getiren 12,24 volt enerji ile çalışır. Yakıtların yanmasında en önemli paya sahip ikinci ana madde oksijen ile en üst seviyede birleştirir. Böylece nötr konumdaki yakıt moleküllerini pozitif konuma getiren bu işlemler sonucunda egzoz ve baca gazlarındaki insan sağlığına ve çevreye zararlı olan karbon monoksit gazını %0´a düşürerek çevre dostu olmuş elektromanyetik bir cihazdır. Cihazın aracın çalışma ve yanma sistemlerine teknik olarak hiç bir yan etkisi yoktur. Sistem kontak anahtarını çevirdiğiniz anda devreye girer. Bundan sonra motor iç bünyeden başlamak üzere manyetize olur. Cihaz takılıp, aracınız çalıştırıldıktan sonra motor içinde birikmiş olan tüm kurum, egzoz borusundan dışarı çıkmaya başlar. Bu süreç motorun iç bölümündeki kurumlar temizleninceye kadar devam eder. Motor içlerinde sağlıklı yanma meydana geldiğinden ve kurum ortadan kalktığından yağ kirlenme süresi uzar. 10.000 ? 20.000 km yağ değişimleri 40.000 ? 60.000 km´lere çıkar. Kurumlaşıp hareket kabiliyetleri zorlaşan ve sık sık aşınıp arıza veren hareketli mekanik aksamlar en yüksek seviyede işlevlerini yerine getirirler. EKO 66, aracınızın motoru rahat çalıştığından daha etkili hale getirir. ?dedi. Türk Mucidi Talat Mollaoğlu´nun http://www.eko66.comsitesinde yayınlanan ve cihazı kullananların yaptığı yorumlardan bazıları;
Coşkun Akoğlu: ?Samsun. Araç: Ford Fiesta 1,2 cc benzinli.

Selamün aleyküm arkadaşlar aracımın yakıtından şikâyetçiydim, çok yakıyordu yakıta bir çözüm bulmam gerektiğini düşündüm ve araştırmaya girdim EKO 66 ile karşılaştım ve aradım tasarruf yapıp yapmadığını sordum bana yakıtta en düşük yüzde yirmi olduğunu söylediler. Ben de Samsun´dan İstanbul´a akraba ziyaretine geldiğimde EKO 66´ya uğradım ve cihazımı taktırdım. Aracım 98 model şahin 1,4 aracımın tasarruf yaptığını ve performansımın arttığını gördüm, aracımı bir sene sonra sattım yeni aracım Ford Fiesta markalı aracıma da EKO 66 yakıt tasarruf cihazını istedim, kargoyla yolladılar. Cihazımı Samsun´da motor ustasına taktırdım ve aracımın performansının arttığını, yakıtta tasarruf yaptığını, motor sesinin azaldığını yaşadım. TÜV TÜRKE egzoz pulu almaya gittiğimde aracıma cihazı taktıklarında egzoz emisyonunun 0 çıktığını görünce cihazlarının bozuk olduğunun kanaatine vardılar. Ben de dedim ?Sizin egzoz emisyon cihazınız sağlam.´ arabamda yakıt tasarruf cihazının olduğunu söyledim onlarda şaşkınlık içinde kaldılar en güzel yanı ise Samsun´dan İstanbul´a kadar gitmeye gerek kalmadı. Yakıta vereceğim benzin parası cebimde kaldı. Allah Cc Cihazın Mucidi Talat Mollaoğlu´ndan razı olsun rabbim işlerini rast getirsin.?

EMRAH TOSUN: ?Samsun. Araç; Volkswagen Polo.

Merhaba arkadaşlar Polo Classic kullanıyorum bundan önce Mega´nım ve Toyota´m vardı. 3. Arabam Eko 66 yakıt tasarruf cihazı taktım daha önce kullanmamış arkadaşlar tavsiyem bir an önce Eko 66 yakıt tasarruf cihazı taktırın.?

AKIN CUMAOGLU: ?Konya Araç TOYOTA 1600 CC benzinli LPG´li.

Selamun aleykum sayın Talat ağabey yeni öğrendim. Makedonya´da fabrikayı açmışsınız hayırlı uğurlu olsun, Allah bereketini, huzurunu, sağlığını ve rızkınızı Allah cc bol versin. Konya´dan selamlar en kısa zamanda yeni arabama cihazımı taktırmaya geleceğim. Seni ailecek seviyoruz ilk defa İstanbul´a geldiğimizde ailemi ağırlamıştın, minnettarım sana güzel insan. Allah´a emanet ol Talat ağabey  ve ailesine selam olsun.?

HALİK ÖKSÜZ: ?Akhisar  Araç Opel Astra.

Aracımızı 11.01.2017 tarihinde teslim aldık.12.01.2017 tarihinde İstanbul´a yola çıktım. Gelenbe´de araç deposuna ful dolum yaptım. İstanbul Ümraniye tepe üstündeki EKO 66 yakıt tasarruf cihazları merkezine ulaştığımda 505 km yol yapmış oldum. Aziz dostlar 3 yıl önce Brodway 1990 model otogaz yakıt için cihaz taktırmış ve aldığım sonuçlardan son derece memnun kalmıştım ve hala kullanıyorum. 13.01.2017 tarihinde aracımıza cihaz takılması öncesinde Talat beyin İsrail´den misafirleri geldi cihaz takılmasını video kaydına aldılar. Cihaz takıldıktan sonra motor çalıştırıldığında İsrailli iş adamı misafir ?This is a electrıkal motor´ yani Bu Bir Elektrikli Motor gibi sessiz çalışıyor diye hayretler içindeydi. Cihaz takıldıktan sonra tepe üstündeki benzinciden araç deposu ful dolduruldu tam 49 lt. 505 km. yolda 49 lt. yakıt kullanmışız. 1 lt yakıt ile 10.30 km. yol alınmış. Bu arada ortalama hız 62 km. Akhisar´a dönüşte ortalama hız 82 km. depoyu ful dolum yapıldı. 520 km mesafe için 33.4 lt. benzin harcandığı görüldü.1lt benzin ile gidilen yol 15.56 km. hesap ortada, sağ olasın Talat Mollaoğlu. Sağ olasın Eko66 ve ailesi.? Şeklindeydi.

 


Haber Kaynak : erhan çelik


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI