DUTLULU, ?AKHİSAR BELEDİYESİ, HERKESİN BELEDİYESİ OLACAK?

DUTLULU, ?AKHİSAR BELEDİYESİ, HERKESİN BELEDİYESİ OLACAK?

İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Erdelli ve Sindelli Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözüm yollarından bahsetti.

İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Erdelli ve Sindelli Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi, çözüm yollarından bahsetti.

31 Mart´ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, vatandaşlarla temas kurmaya aralıksız devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Erdelli ve Sindelli  Mahalleleri´ni ziyaret eden Besim Dutlulu, mahalle sakinlerinin uzun yıllardan beri çözüme kavuşmayan sorunlarını dinleyerek, belediye yönetimine geldiklerinde bu sorunların hepsini çözeceğinin sözünü verdi. Dutlulu´ya CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu da eşlik etti.

?AKHİSAR´DA TARIMI DESTEKLEYECEĞİZ?

Akhisar ekonomisinde tarımın etkisinin büyük olduğuna değinen Besim Dutlulu, kooperatifçiliğin önemine değinerek Akhisar´da tarım üreticilerini destekleyeceklerinin altını çizdi. Dutlulu; ?Eskişehir´de ve İzmir´de tarıma çok ciddi yatırımlar yapılıyor. İzmir´de 140 bin tane çiftçi var. Bunların 130 bin tanesine İzmir Büyükşehir Belediyesi destek olmuş. Süt, zeytincilik, hayvancılık gibi kooperatiflere destek olmuş. Biz de başta zeytincilik olmak üzere tüm tarım ürünlerinin geliştirilmesini sağlayacağız. Destekleyeceğimiz kooperatiflerle zeytin üreticilerimiz daha çok kazanç elde edecekler. Tarıma yönelmek isteyen gençlerimize konferanslar verecek, onları destekleyecek ve bilinçli bir tarım üreticisi olarak kazanmalarına destek olacağız? şeklinde konuştu.

 

Akhisar´daki köyleri ve mahalleleri bildiğini, daha önceden de ziyaret ettiğini ifade eden Besim Dutlulu, belediye yönetimine geldikleri zaman sorunlarıyla bizzat ilgileneceğine söz verdi. Seçimden seçime değil, sürekli halkın arasında olacağını vurgulayan Dutlulu, Akhisar Belediyesi´ni Akhisar halkı ile birlikte yöneteceğini söyledi.

?AKHİSAR´I GÜZEL BİR GELECEĞE BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ?

Akhisar Belediyesi´ni Türkiye´de parmak ile gösterilen bir belediye haline getirmek için çok çalışacaklarını dile getiren Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Söylemek istediğim bir husus daha var; o da Akhisar´daki altyapı sorunları. Hangi mahalleye ya da köye gidersek gidelim, herkes bize yol, su, salon eksikliği, çocuk parkı eksikliği gibi çeşitli sorunlardan bahsediyor. 15 yıldır mahallelerine bir çivi bile çakılmadığını, seçimden seçime mahallelerine ziyarete geldiklerini söylüyor. Siz artık hiç merak etmeyin. Altyapı sorunlarınızla bizzat ilgileneceğime söz veriyorum. Bu zaten belediyenin asli görevidir. Biz mahallelerimizi, köylerimizi seçimden seçime değil, sürekli ziyaret edeceğiz, sorunları bizzat sizden dinleyeceğiz ve birlikte çözüm bulacağız. Akhisar Belediyesi herkesin belediyesi olacak.Akhisarlılar artık hak ettiği hizmeti alacak. Türkiye´ye örnek olarak gösterilecek bir belediye oluşturmak için sizlerin desteklerinize ihtiyacımız var. Sizler bize destek verirseniz, Hep birlikte Akhisar´ı güzel bir geleceğehep birlikte taşıyacağız.?


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK