DUTLULU, "AKHİSAR ZEYTİNİNİ DÜNYA TANIYACAK"

DUTLULU,

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Aydar Zeytincilik fabrikasını ziyaret ederek projelerini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Aydar Zeytincilik fabrikasını ziyaret ederek projelerini anlattı.

31 Mart´ta gerçekleşek olan Mahalli İdareler Seçimler´inde Akhisar´ı yönetmeye talip olan CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Aydar Zeytincilik fabrikasını ziyaret ederek fabrika müdürlerine projelerini anlattı, fabrika işçileri ile sohbet etti.

Akhisar´ı, Akhisarlılarla birlikte yönetmek istediğini söyleyen Dutlulu, zeytin üreticilerinin Akhisar´daki rolünün oldukça büyük olduğunu söyledi. Türkiye´nin zeytin üretiminde dünyada 4´üncü sırada olduğuna değinen Dutlulu, "Bildiğiniz gibi Akhisar´ın zeytin üretimi ile ülke ekonomisine ciddi katkıları oluyor. Bizden daha çok zeytin üreten ülkeler var fakat bizim zeytinimiz kadar lezzetli zeytin üreten başka bir ülke olduğunu düşünmüyorum. Bunu sadece zeytin olarak düşünmemek lazım; zeytin yağı ve zeytinden elde edilen diğer ürünler de oldukça geniş bir pazar oluşturmakta. Biz 31 Mart´ta sizlerin de onayıyla yönetime gelirsek belediye imkanları ile zeytin üreticimizin daha çok kazanması için elimizden geleni yapacağız. Kooperatifler kurarak üreticimizin emeğinin karşılığını almasını sağlayacağız. Ürünlerin dünya pazarına ulaşabilmesi için girişimlerimiz olacak. İnşallah Akhisar zeytinimizi dünya tanıyacak" diye konuştu.

Fabrika işçileri ile sohbet eden Dutlulu, daha modern, daha yaşanabilir bir Akhisar yaratmak için yola çıktığını ifade ederken, amacının siyaset değil Akhisar´a hizmet olduğunun altını çizdi.


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK