DUTLULU, "AKHİSAR´IN HER SORUNU BİZİM SORUNUMUZ"

DUTLULU,

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Tütenli Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Millet İttifakı´nın  Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Tütenli Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İyi Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Tütenli Mahallesi´ni ziyaret etti. Dutlulu´ya CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu da eşlik etti.Tütenli Mahalle sakinleri Dutlulu´nun Akhisar için oluşturduğu projeleri dikkatle dinledi.

Tütenli Mahalle sakinlerinin Dutlulu´ya, altyapı sorunlarının 15 yıldır düzelmediğini belirtmesi üzerine Dutlulu, 31 Mart seçimleri sonrası yönetime geldikleri zaman Akhisar´daki hiçbir mahallenin yol, su, kanalizasyon gibi altyapı sorunları ile boğuşmayacağını, kendi yönetimlerinde Akhisar Belediyesi´nin bu sorunları halledeceğine söz verdi. Dutlulu konuşmasında, "Akhisar´ın her mahallesi bizim mahallemiz, her sokağı bizim sokağımız, her sorunu bizim çözmemiz gereken bir sorun. Yapamazsınız, çözemezsiniz, sizin yetkinizi aşar diyecekler. Hiç moralinizi bozmayın! Bizde bu şehir aşkı, bizde bu hizmet sevdası oldukça her sorunu çözmek için elimizden geldiğince çalışırız, mücadele ederiz. Yetkiniz yok derlerse de kimse yetkili, vatandaşımız ile yanına gideriz, gene elimizden geleni yaparız. Hiç merak etmeyin." ifadelerini kullandı. Haber Merkezi


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ