DUTLULU, ?AKHİSAR´IN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ?

DUTLULU, ?AKHİSAR´IN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Kayalıoğlu Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Kayalıoğlu Mahallesi´ni ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti´nin Akhisar´daki Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Kayalıoğlu Mahallesi´nde vatandaşlar ile bir araya gelerek projelerinden bahsetti. Mahalle sakinlerinin Dutlulu´ya gösterdiği yoğun ilgi gözlerden kaçmazken, Dutlulu 31 Mart seçimlerinden sonra Akhisar´ı daha güzel bir geleceğin beklediğini söyledi.

Akhisar´ın sorunlarını bildiğini söyleyen Dutlulu, bu sorunların çözümleri için durmadan çalışacaklarını söyledi. Kayalıoğlu Mahallesi sakinleri 31 Mart seçimlerinde Dutlulu´ya destek vereceklerini belirterek, Akhisar´ın Dutlulu ile gelişeceğine inandıklarını söylediler. Dutlulu, vatandaşlara yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Sizlerin sorunlarını, Akhisar´ın sorunlarını, yaşadığınız sıkıntıları, çektiğiniz çileleri iyi biliyoruz. Sizleri bu dertlerden kurtarmak amacıyla bu yola çıktık. İnşallah Akhisar´ın bu sorunlarını biz çözeceğiz. Bizim amacımız hizmet. Akhisar´a daha iyi nasıl hizmet edebiliriz, Akhisar halkının yaşam kalitesini nasıl arttırabiliriz bunlar üstüne yoğunlaşıyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle Mart´ın sonu bahar olacak.?

Dutlulu, konuşmanın ardından mahalle sakinlerinin isteğiyle hatıra fotoğrafı çekildi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK