DUTLULU, "AKHİSARLILARA MADDİ GELİR SAĞLAYACAĞIZ"

DUTLULU,

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´da faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ziyaret ederek projelerini anlattı.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar´da faaliyet gösteren tekstil atölyelerini ziyaret ederek projelerini anlattı.

Akhisar´da üretime katkı sağlayan TYH ve Erdost tekstil atölyelerini ziyaret eden CHP Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu, 31 Mart´ta gerçekleşecek yerel seçimde yönetime geldikleri zaman tüm Akhisar halkının bunu olumlu yönde hissedeceğini vurguladı. Dutlulu, belediye imkanlarını Akhisarlıların hizmetine sokarak, vatandaşların maddi gelir elde edebilecekleri projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Akhisar´a büyük hizmetler getireceklerini söyleyen Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Vatandaşa dokunan, Akhisar halkına maddi gelir imkanı sağlayan projelerle geliyoruz.  Kadın kooperatifleri açarak kadınlarımızı üretime dahil edecek ve hane halkının ekonomik kazancını arttıracağız. Akhisar Belediyesi´nin ekonomik durumu bu projeler için yetersiz diyorlar. Bu doğru değil. Kaynakları doğru kullandığımız zaman bu projelerimizi gerçekleştirebiliriz. Bunların fizibilite çalışmalarını yaptık. Göreve geldiğimizde bu projeleri gerçekleştireceğiz.    Çocuk kütüphanesi, ücretsiz mahalle kreşleri ve yaşlılarımız için bakım evi de diğer projelerimiz arasında yer alıyor. 7´den 70´e tüm Akhisar halkına fayda sağlayacak projeleri sizlerin de desteğiyle hayata geçirmek istiyoruz. Akhisar´ımıza sahip çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim amacımız siyaset değil hizmet. Akhisar´ı nasıl daha güzel bir yer haline getirebiliriz onun için uğraşıyoruz."

Türkiye´nin en yaşanabilir şehirler listesinde Akhisar´ı ilk 20´ye sokmayı hedeflediklerini belirten Dutlulu, bunun gerçekleşmesi için Akhisarlıların desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ