DUTLULU, "BELEDİYE HİZMETLERİNDE PARTİ AYRIMI OLMAZ"

DUTLULU,

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki ortak belediye başkan adayı Besim Dutlulu, Kapaklı Mahallesi´ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

Millet İttifakı´nın Akhisar´daki ortak belediye başkan adayı Besim Dutlulu, Kapaklı Mahallesi´ni ziyaret ederek projelerini anlattı.

İyi Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi´nin Akhisar´daki Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Kapaklı Mahallesi´nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle sakinleri Akhisar´a taze bir kan gerektiğini belirterek, 31 Mart seçimlerinde Dutlulu´yu destekleyeceklerini söyledi.

Hiçbir siyasi parti ayırt etmeden, her Akhisarlının sorunlarına hızlı bir şekilde çözüm sağlayacaklarını vurgulayan Dutlulu, vatandaşların daha modern ve daha huzurlu bir Akhisar´da yaşaması için sürekli çalışacağını söyledi. Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Söz konusu belediye hizmetleri olunca, partilerin hiçbir önemi kalmaz. Bizim misyonumuz, hiçbir siyasi parti ayırt etmeden tüm Akhisar´ı kucaklayarak hizmet etmeye dayalıdır. Bizleri desteklerseniz Akhisar´a seviye arttıracak projelerimizle, yaşamınızın daha kolaylaştığını, belediyecilik hizmetlerinin ne kadar kaliteli yapılabileceğini göreceksiniz. Şehrime hizmet etmek, Akhisar´ın ve Akhisarlıların sorunlarını çözüme ulaştırmak için canla başla çalışacağız. Bundan şüpheniz olmasın."


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ