DUTLULU, ?ESNAFIMIZIN DAHA ÇOK KAZANMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ?

DUTLULU, ?ESNAFIMIZIN DAHA ÇOK KAZANMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar esnafı ile kahvaltıda buluştu.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Akhisar esnafı ile kahvaltıda buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti´nin Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, 154 Sokak esnafının davetiyle kahvaltı programına katıldı. Esnafın sorunlarını dinleyen Besim Dutlulu, Akhisar için oluşturdukları projeleri anlatarak, 1 Nisan´dan itibaren Akhisar´ı güzel bir geleceğin beklediğini vurguladı.

31 Mart´ta gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde vatandaşlar ile temaslarda bulunan Dutlulu, bu sefer154 Sokak esnafının davetiyle kahvaltı programına katıldı. Esnafın sorunlarını dinleyen ve projelerinden bahseden Dutlulu, hayata geçirecekleri projelerle Akhisar dışından gelen kişilerin Akhisar´da vakit geçirerek, esnafın ticaret hacmini daha da arttıracaklarını ifade etti.

Dutlulu konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Akhisar esnafına, köylümüze ve üreticilerimize maddi olarak daha çok gelir getirecek projelerimizi hayata geçireceğiz. Akhisar´ımıza diğer illerden ve ilçelerden vatandaşlarımızın gelmesini sağlayacak, bu vatandaşlarımızın Akhisar´da alışveriş yapmasını temin ederek, buradaki esnafımızın daha çok kazanmasını sağlayacağız. Biz kavga etmeye gelmiyoruz. Bizim amacımız Akhisar´ımıza hizmet etmek. Şehrimizdeki tüm kurumlarla iş birliği yaparak Akhisar´ın sorunlarını Akhisarlılar ile beraber çözeceğiz?

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ