DUTLULU, ?KAZANAN AKHİSAR VE AKHİSARLILAR OLMALI?

DUTLULU, ?KAZANAN AKHİSAR VE AKHİSARLILAR OLMALI?

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Başlamış ve Kurtulmuş Mahallelerini ziyaret etti.

Millet İttifakı´nın Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Başlamış ve Kurtulmuş Mahallelerini ziyaret etti.

Başlamış ve Kurtulmuş Mahallelerini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Dutlulu, CHP ve İyi Parti seçmenlerinin dışında AK Parti ve MHP seçmenlerine de seslenerek Akhisar´a hizmet için bu yola çıktığının altını çizdi.

31 Mart´ta gerçekleşecek yerel seçimlerde Akhisar´a en iyi şekilde hizmet edeceğine söz veren Dutlulu, AK Parti ve MHP seçmenlerine de seslenerek, herkese eşit hizmet edeceğini ve Akhisar´a seviye atlatacağına söz verdi.

DUTLULU, MHP VE AK PARTİ SEÇMENİNE DE SESLENDİ

?Hiçbir ayrım yapmadan Akhisar´ı Akhisarlılar ile yöneteceğiz´ diyen Besim Dutlulu, yönetime geldikleri zaman tüm Akhisarlıların bunu olumlu yönde hissedeceğini söyledi. Dutlulu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ?Akhisar´da 15 yıldır sizlerin de bildiği bir yönetim var. Yaptıkları da yapmadıkları da ortada. Her yerde bize ?Akhisar´a değişim lazım´ , ? Akhisar´a taze kan lazım´ diyorlar. Biz de bu düşüncedeyiz. Bildiğiniz gibi bu seçim siyaset seçimi değil belediye hizmetleri seçimidir. Ben buradan sadece Cumhuriyet Halk Parti´li ya da İyi Parti´li arkadaşlardan  değil, aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi´ne ve AK Parti´ye gönül veren kardeşlerimden, abilerimden, ablalarımdan da destek istiyorum. Çünkü bu seçimi Akhisar´ın kazanması gerek. Kazanan Akhisar ve Akhisarlılar olmalı. Bu bir genel seçim değil, yerel seçimdir. Burada Akhisar´a yapılacak hizmetler ön plana çıkar. Hangi aday Akhisar´a daha faydalı olur, onun değerlendirmesini halk olarak sizin çok iyi şekilde yapacağınıza yürekten inanıyorum. Eğer beni bu göreve seçerseniz, sizleri utandırmayacağıma ve Akhisar için çok çalışacağıma söz veriyorum.?

Mahalle sakinleri Besim Dutlulu´ya yoğun ilgi gösterirken 31 Mart seçimlerinde Dutlulu´yu destekleyeceklerini ifade ettiler.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ