DUTLULU;?FARKLI BİR ANLAYIŞ İLE GELİYORUZ?

DUTLULU;?FARKLI BİR ANLAYIŞ İLE GELİYORUZ?

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Hamitköy Mahallesi´nde vatandaşlarla buluştu.

CHP Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Hamitköy Mahallesi´nde vatandaşlarla buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu, Hamitköy Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlattı. Dutlulu, "Farklı bir anlayış ile geliyoruz. Biz herkese sevgi ve saygıyla yaklaşıyoruz amacımız siyaset değil hizmet" ifadelerini kullandı.

"SÖZ VERİYORUZ"

 Yönetime geldikleri zaman Akhisarlıların belediye hizmetlerinden memnun kalacağının sözünü veren Dutlulu, sorunları çözen bir belediye olarak çalışacaklarını söyledi. Farklı bir anlayışla Akhisar Belediyesi´ni Türkiye´ye örnek bir belediye haline getireceklerini ifade eden Besim Dutlulu, "  Akhisar Belediyemizin imkanlarının fazla olmadığından bahsediyorlar. Bu doğru değil. Akhisar Belediyesi´nin imkanlarını verimli kullanacağız ve buradan elde edeceğimiz kazancı köylerimize, mahallelerimize de aktaracağız. Siz bize sorunlarınızı söyleyeceksiniz, biz de anında çözüme kavuşturacağız. Bunun için söz veriyoruz" dedi.

"HER YERE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"

Akhisar´da oluşabilecek bazı sorunların çözümü için yetki Manisa Büyükşehir Belediyesi´nde olsa bile koordineli ve çözüm odaklı çalışacaklarını dile getiren Dutlulu, " Büyükşehrimizi kim kazanırsa kazansın onunla ortak çalışacağız. Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumlu Akhisar belediyesi sorumlu ayrımı yapmadan her yere hizmet götürmek bizim asıl amacımız ve hedefimiz" diye konuştu.

"AMACIMIZ SİYASET DEĞİL HİZMET"

Seçildikleri zaman Akhisar halkının belediye hizmetlerinden memnun kalacağının sözünü veren Dutlulu, sözlerini şöyle sonlandırdı: "Biz herkese sevgi ve saygıyla yaklaşıyoruz. Bizim amacımız siyaset değil hizmet. Herkesin oyuna talibiz. Akhisar´ı Akhisar halkı ile birlikte yönetmek istiyoruz."


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK