Ege Tenis Akademisi´nde Genç Yüzücüler Madalyalarına Kavuştu

Ege Tenis Akademisi´nde Genç Yüzücüler Madalyalarına Kavuştu

İlk turu 12 Haziranda başlayan yüzme kursunun ikinci turu 04 Temmuzda başladı. 01 ağustosta başlayan son tur yapılan değerlendirme sınavıyla sona erdi

İlk turu 12 Haziranda başlayan yüzme kursunun ikinci turu 04 Temmuzda başladı. 01 ağustosta başlayan son tur yapılan değerlendirme sınavıyla sona erdi. 21 Ağustos Pazartesi Ege Tenis Akademisi tesislerinde yapılan madalya ve sertifika töreninin ardından sezon sona erdi. Kurs koordinatörü ve uzman yüzme antrenörü Çağatay Özçelik yüzme kurslarında yüzme sporunun faydalarından kısaca bahsetti. Yüzme yaz okulumuzda Serbest stil, sırtüstü, Kurbağalama ve Kelebek stilinde kursiyerler eğitim görebilmektedir dedi.

            Tüm turların sona erdiğini belirten  Kurs koordinatörü ve uzman yüzme antrenörü Çağatay Özçelik 2002/2007 Yaş grubu,2008/2009 Yaş grubu,2010/2011/2012 Yaş grubu olmak üzere her turda 3 grup oluşturuldu Haziran, Temmuz, Ağustos ayları olarak 9 Akhisar grubu, Gölmarmara,Özel Akhisar  grubu ve Ana sınıfları gruplarına rekor  katılımcıya ulaştıklarını ,Tüm Akhisar halkına Ege Yüzme Akademi ailesi olarak yüzme kurslarımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. .Bu yıl eğitim gören öğrencilerin hazırlamış olduğu yüzme gösterisi izleyenleri büyüledi her yaş grubundan öğrenciler Serbest stil, sırtüstü, Kurbağalama ve Kelebek stilinde hünerlerini sergiledi.

   Yüzme gösterilerinin ardından  Manisa Gençlik Merkezi Koordinatör Müdürü Ömer Kutlu ,Akhisar Belediye Spor Yönetiminden Mutlu Özdemir ,Ege Tenis Akademi sahibi Erdem Dal ve Fatma Dal Ege Tenis müdürü Mehmet Güneri,Ege Yüzme Akademi Kurs koordinatörü ve uzman yüzme antrenörü Çağatay Özçelik,Baş antrenör yardımcısı Fırat Çeler,yardımcı antrenörler Umut Ballı,Buket Seçer, Esra Dal,kurs yardımcıları Atakan Çeler, Ayça Dinlemez,Mert Ege Güneri,Aleyna Sarı ve Atatur müdürü Hüsamettin Şentürk öğrencilere madalya ve sertifikalarını takdim ettiler.Tüm katılımcılara altın madalya ve sertifika dağıtıldı.Törenin arkasından müzik eşliğinde tüm öğrenciler biten sezonun yorgunluğunu eğlenerek attılar.Öğrenciler antrenörleriyle doyasıya eğlendiler.


Haber Kaynak : semih gürmen


MASKİ’DEN AÇIKLAMA

AKHİSAR BELEDİYESİ TAZİYE EVİ’NDE SONA GELİNDİ

İNTERNET MEDYASI İLAN GELİRLERİYLE DAHA GÜÇLÜ

ATSO EKONOMİ KONFERANSINA YOĞUN İLGİ

MANİSA'DA İLK 2 TON SU 1 TL OLDU, KARTLI SAYAÇ ZORUNLULUĞU KALKTI

BAŞKAN ZEYREK, AKHİSAR HEYETİNİ MAKAMINDA AĞIRLADI

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDEN BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ