?EĞİTİMCİYE PERFORMANS UYGULAMASI? İLE İLGİLİ İMZALAR TOPLANDI

?EĞİTİMCİYE PERFORMANS UYGULAMASI? İLE İLGİLİ İMZALAR TOPLANDI

Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Yönetim Kurulu ve Okul Temsilcileri Öğretmenevi´nde öğretmenlere performans uygulamasına karşı başlatılan imza kampanyasının imzalarını toplamak ve gündemi değerlendirmek üzere yoğun bir katılım ile toplandı.

  Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği Yönetim Kurulu ve Okul Temsilcileri Öğretmenevi´nde öğretmenlere performans uygulamasına karşı başlatılan imza kampanyasının imzalarını toplamak ve  gündemi değerlendirmek üzere yoğun bir katılım ile toplandı.

Nisan ayı içerisinde Eğitim Bir-Sen tarafından tüm ülke genelinde başlatılan TBMM ve MEB´e gönderilmek üzere Eğitimciye Performans Uygulamasına karşı imza kampanyası ile ilgili , Akhisarda bulunan okullardan toplanan imzalar toplantının başlangıcında Eğitim Bir-Sen Genel Merkeze gönderilmek üzere toplandı.

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Akhisar İlçe Temsilcisi Süleyman Erdem;?Eğitim Bir-Sen tarafından yaklaşık bir aydır sürdürülen Eğitimciye Performans Uygulamasına karşı başlatılan ve bugün itibarı ile sonlandırılan imza kampanyasına yoğun katılım olduğunu görüyoruz. Bu imza kampanyasına gerekli önemi vererek okullarımızda yoğun katılımı sağlayan Okul Temsilcilerimize,üyelerimize ve tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.İnanıyoruz ki öğretmenin,eğitimcinin,paydaşların razı olmayacağı bir uygulamayı görmeyeceğiz.Bununla ilgili her türlü çalışma sendikamız  tarafından yapılmaktadır.?dedi.

Eğitim Bir-Sen Akhisar Temsilciliği  Yönetim Kurulu gündemde bulunan Akhisar Eğitimi ile ilgili konularda açıklamalarda bulundu. Okul ve kurumların temsilcilerinden gelen  sorun,talep,görüş,öneriler alınarak gerekli organlara iletilmek üzere  mütalaa edildi.

Erdem; ?Ülkenin gündeminde ise demokrasinin vazgeçilmezi olan 24 Haziran 2018 seçimleri olduğu nettir.Eğitimcileri temsil eden en büyük sivil toplum örgütü ve Yetkili Sendika Eğitim Bir-Sen olarak bu süreç içerisinde üyelerimizden aldığımız bu yetkiyi daha öncede defalarca yaptığımız gibi Halkımızdan yana,Millet iradesinin temsilinden yana,Ülkemizin İstiklal ve İstikbal mücadelesinden ,istikrardan yana kullanacağımız kesindir.Ülkemize iç ve dış mihraklar aracı ile savaş açan,her türlü oyunu çeviren,çeşitli yollarla demokrasi ve milli iradeyi devreden ve yok sayanlara gereken cevabı milletimiz gerekli cevabı verecektir.Seçimlerin Akhisarımıza,  Manisamıza  ve Ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı  Hak´tan niyaz ediyoruz.?dedi.

Toplantının sonunda Eğitim Bir-Sen aylık yayınları dergiler ve broşürler temsilcilere dağıtıldı. Yeni üye olanların kimlik kartı dağıtımları yapıldı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


İL GENELİNDE OKUL PANSİYONLARINDA DENETİMLER GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

AKHİSAR KENDİN YAP ATÖLYESİ UNUTULMAZ BİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

AKHİSAR’A YENİ MESLEK LİSESİ KAZANDIRILIYOR

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIFLI OKULLARA ZİYARET

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERDEM YIRCALI ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI HUKUK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ'NDEN AKHİSAR ZİYARETİ

YAPIMI VE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDEN OKULLAR YERİNDE İNCELENDİ