Engelli Vatandaşlardan Sıfır İşgaliye Teşekkürü

Engelli Vatandaşlardan Sıfır İşgaliye Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yılbaşı itibariyle merkezden başlatılan ardından ilçelere yayılan kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulaması, özellikle engelli vatandaşların yüzünü güldürdü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yılbaşı itibariyle merkezden başlatılan ardından ilçelere yayılan kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulaması, özellikle engelli vatandaşların yüzünü güldürdü. Uygulamanın başladığı ilçelerden bir tanesi olan Akhisar´da Engelli Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra´ya çiçek takdim ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkürlerini iletti.

 

Akhisar Engelliler Meclisi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede başlatılan kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulaması sebebiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra´yı Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Hizmet Binası´na davet ettiler. Daveti geri çevirmeyen Daire Başkanı İra, burada Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, Engelliler Meclisi Sekreteri Yaşar Ali Dalgıç, Engelliler Meclis Üyesi Cumhur Uysal ve delegesi Sefa Tanrıkulu ile bir araya geldi.

?Rahat hareket eder hale geldik?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkürlerini ileterek sözlerine başlayan Akhisar Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, ?Gerek ulaşım alanında gerek yapılan projelerde bizlerin göz ardı edilmemesi ve son olarak da kaldırımlarda sıfır işgaliyenin başlatılması ile birlikte cadde ve sokaklarda daha rahat hareket eder hale geldik. Uygulama herkes için önemli ancak bizler için daha önemli. Bu nedenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Zabıta Daire Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz? dedi.

?Esnafımızın da desteğiyle?

Vatandaşların huzuru ve rahatı için çalışmalar yürüttüklerini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra da, ?Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi için hizmet veriyoruz. Esnafımızın da desteğiyle hayata geçirdiğimiz sıfır işgaliye uygulaması, her alandan memnuniyetle karşılanıyor. Bu bizler için mutluluk verici? dedi. Konuşmaların ardından Akhisar Engelliler Meclisi Başkanı Yeliz Dedeoğlu, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra´ya çiçek takdiminde bulundu.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU