Ensivri ? Rabbim bize bir daha 13 Mayısın Karanlığını yaşatmasın?

Ensivri ? Rabbim bize bir daha 13 Mayısın Karanlığını yaşatmasın?

13 Mayıs 2014 yılında meydana gelen ve bütün ülkeyi yasa boğan 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 4. Yıl dönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Vet. Hek. Doğan Ensivri Soma maden şehitliğini ziyar

13 Mayıs 2014 yılında meydana gelen ve bütün ülkeyi yasa boğan 301 madencinin hayatını kaybettiği Soma maden faciasının 4. Yıl dönümü nedeni ile Milliyetçi Hareket Partisi Manisa Milletvekili Aday Adayı Vet. Hek. Doğan Ensivri Soma maden şehitliğini ziyaret ederek dua etti. 

 

Eşi Nezehat Ensivri ile birlikte maden şehitliğini ziyaret eden MHP´li Aday Adayı Doğan Ensivri, yaşanan facianın acısının unutulmadığını ifade etti. 

 

13 Mayısın dünya tarihine bir kara leke olarak geçtiğini söyleyen Ensivri, ?301 canımızı kaybettiğimiz o acı günü hep birlikte yaşadık. Hiç bir zaman unutmadık ve unutmayacağız da. Bir çok kişi eşini, kardeşini oğlunu kaybetti, bunun tesellisi mümkün değil. Gönül isterdi ki bu kaza hiç yaşanmasaydı, hiç bir madencimizin bunu bile kanamasaydı. Üzerinden 4 yıl geçti ama acısı hala dünmüş gibi. Umuyoruz ki bu ülkemizde yaşanan son trajik kaza olur ve bundan sonra böyle acılar yaşamayız. Yüce Rabbim bize bir daha 13 Mayısın karanlığını yaşatmasın. Bütün madenci şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.? dedi. 

 

Maden şehitliğini gezen Doğan Ensivri ve eşi Nezehat Ensivri, şehitlerin ruhuna dua ederek mezarlarını suladı. Ensivri, çifti şehitlikte bulunan madenci yakınları ile de sohbet ederek acılarını paylaştı. 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI