ERDAYIOĞLU´NA TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN ZİYARET

ERDAYIOĞLU´NA TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN ZİYARET

Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel ve Manisa Ticaret İl Müdürlüğü´nde görevli Denetçi Hüseyin Kartal, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu´nu makamında ziyaret etti.

Görüşme sırasında ?Lisanslı Depoculuk? konusunda Manisa olarak ne durumda olunduğu hakkında bilgiler veren Manisa Ticaret İl Müdürü Muharrem Özel; Lisanslı Depoculuk projesini başta Manisa Merkez, Akhisar, Salihli ve Alaşehir´de hayata geçirmek istediklerini dile getirdi. Lisanslı depoculuk sayesinde Tarım ürünleri ticaretinin kayıt altına alınması, Hasat dönemlerinde tarım ürünlerindeki arz yığılması nedeniyle oluşan fiyat düşüşlerinin önlenmesi ve piyasanın dengelenmesi, Ürün depolanması, bankacılık ve sigorta sektörü açısından yeni iş alanlarının oluşturulması vb. birçok hedeflerinin olduğundan bahseden Muharrem Özel; Erdayıoğlu´ndan da bu konuda Akhisar olarak neler yapılabileceği hususlarında bilgi aldı.
Erdayıoğlu yaptığı açıklamada; ?Öncelikle Ticaret İl Müdürümüz Muharrem Özel ve Hüseyin Kartal beyefendiye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Lisanslı Depoculuk hakkında İl Müdürlüğümüzün uzun süredir ciddi çalışmalar yaptıklarını öğrendik. Biz Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve Akhisar´ımızın faydasına olacak her projenin her zaman yanındayız. Kendilerine de ATSO olarak destek sözü verdik.? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”