EROĞLU MAHALLESİ SİL BAŞTAN YENİLENDİ

EROĞLU MAHALLESİ SİL BAŞTAN YENİLENDİ

MUHTAR KILINÇ: ?AKLIMIZA, HAYALİMİZE GELMEYEN HİZMETLER OLDU?

MUHTAR KILINÇ: ?AKLIMIZA, HAYALİMİZE GELMEYEN HİZMETLER OLDU?

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Eroğlu Mahallesi´ni sil baştan yeniledi. Mahalle Muhtarı Kılınç, yaptığı açıklamada akla hayale gelmeyen hizmetlerin gerçekleştirildiğini söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara daha sağlıklı altyapı ve üstyapı hizmetleri sunabilmek için çalışmalarına devam ediyor. MASKİ, bu kapsamda hayata geçirdiği 154 Mahalle Projesi ile Akhisar´ın Eroğlu Mahallesi´nde başlattığı  5 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme ve 10 bin metrekarelik kilit parke taş ile bordür döşeme çalışmasını tamamladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan hizmetler, mahalle sakinleri tarafından da takdir edildi.

Eroğlu Mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden memnun

Mahalle sakinlerinden Sevdiye Apo, ?Mahallemiz çok güzel oldu. Her şey için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür ederim? dedi.

Bir diğer mahalle sakini Mustafa Hokka ise, ?Mahallemizdeki çalışmalar kış aylarına denk geldiği için biraz zahmet çektik ama altyapımız tamamen yenilendi. Çok güzel oldu. Cengiz Ergün Başkanımıza, Yaşar Coşkun Genel Müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sağ olsunlar? dedi.

Eroğlu Mahalle Muhtarı Musluhittin Kılınç da akla hayale gelmeyen hizmetlerin hayata geçirildiğini söyleyerek, ?Mahallemiz, yapılan hizmetlerden sonra gerçekten güzel oldu. Aklımıza, hayalimize gelmeyen hizmetler yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun´a teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun? dedi.


Haber Kaynak : haber merkezi


BAŞKAN DUTLULU, AKHİSARLI MUHTARLARLA BULUŞTU

MESİR TİCARET FUARI KAPILARINI 30. KEZ AÇTI

YENİ ÜCRET TARİFESİNİN UYGULANMASI İÇİN TÜM SİSTEMLERDE GÜNCELLEME YAPILACAK

METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU