Eryüksel; ?BİZ YAPTIK OLDU DEMEYECEĞİZ´

Eryüksel; ?BİZ YAPTIK OLDU DEMEYECEĞİZ´

Cumhur İttifakı Akhisar Belediye başkan adayı hüseyin Eryüksel, beraberinde Ak parti manisa milletvekili Uğur Aydemir, Ak Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile dereköy mahallesinde ziyaretlerde bulund

Cumhur İttifakı Akhisar Belediye başkan adayı hüseyin Eryüksel, beraberinde Ak parti manisa milletvekili Uğur Aydemir, Ak  Parti ilçe başkanı İbrahim Sayın ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de katılımı ile dereköy mahallesinde ziyaretlerde bulundu. Akşam saatlerinde iki ayrı kahvehanede gerçekleşen ziyaretler öncesi çocuklarla bir araya gelen Eryüksel onlarla ayaküstü sohbet ederek şakalaştı. Vatandaşlarla daha sonra kahvehanelerde bir araya gelen Eryüksel cumhur ittifakının önemine vurgu yaptığı konuşmasında, gönül belediyeciliğinden de ?biz yaptık oldu değil, vatandaşla birlikte karar vererek yapılması´ nın  anlaşılması gerektiğini belirtti.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ BİRLİKTE YAPMAK VE YÖNETMEKTİR

Gönül belediyeciliğinin insanı, doğayı, ülkeyi sevmekle başladığını belirten Eryüksel; ?Burada amaç insanımızın en temel ihtiyaçlarından başlayarak, fiziki, sosyal, sportif kültürel ve inanç boyutuyla  tüm halkımızı kucaklayacak hizmetleri üretmektir. Biz gönül belediyeciliği derken bunları yapacağımızı vurguluyoruz? dedi.

BELEDİYENİN İŞİ  VATANDAŞIN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK

Belediye hizmetlerinin vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmekle alakalı olduğunun altını çizen Eryüksel, geçen dönemlerde eksik kalan hizmetlerin de yapılması yönünde sözler verdi. Eryüksel konuşmasında ?Elbette insanız, geçmiş dönemlerde eksik kalan hizmetler gerek ilçe gerek se büyükşehir belediyesince yapılması gerekenler dört dörtlük olmamış olabilir. Ancak dinlediğimiz sorunlar çözülemeyecek sorunlar değil. Vatandaşımız da bizim yapamayacağımız isteklerde bulunmuyor zaten. İşte biz de vatandaşımızın samimiyetinden hareketle herkese, her yüreğe dokunarak, her vatandaşımızın memnun olacağı hizmeti belli bir süre ve sıra ile yapacağımızı söylüyoruz. Biz bunları yaparken elbette bizim yanımızda her zaman sizler olacaksınız, yani bu hizmetten yararlanacak olanlar. İnşallah Allah´ın izni, sizlerin de teveccühü ile tüm bu güzel hizmetleri Dereköyümüze ve tüm mahallelerimize ve buralarda yaşayan güzel insanlarımıza ulaştırabiliriz. ? diyerek vatandaşlardan destek beklediğini ifade etti.

 


Haber Kaynak : Süleyman KOLLU


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ