ERYÜKSEL; ?DOKUNMADIK YÜREK SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ?

ERYÜKSEL; ?DOKUNMADIK YÜREK SIKILMADIK  EL BIRAKMAYACAĞIZ?

Cumhur İttifakın adayı olan Ak Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel, mahalle çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Cumhur İttifakın adayı olan Ak Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel, mahalle  çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Cumhur İttifakın adayı olan Ak Parti Akhisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Eryüksel, İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve beraberindeki heyet ile birlikte Akhisar merkez ve mahallelerindeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Eryüksel; Sabancılar, Sırtköy, Süleymanköy, Erdelli Sindelli, Bünyanosmaniye ve Eroğlu´nu ziyaret etti, ziyaretlerde konuşan Cumhur İttifak´ın adayı Hüseyin Eryüksel, ?memleket işi gönül işi, işimiz 

gönül belediyeciliği,inşallah Akhisar´ımız için mahallelerimiz için yapacağımız işlerimizi hep birlikte yapacağız. Yeniden Akhisar´ımız sizler bizler hep birlikte kazanacağız.?dedi. Mahalle sakinleri ile de sohbet eden Eryüksel, Cumhur İttifaka göstermiş oldukları ilgiden ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

 

 


Haber Kaynak : haber merkezi


BESİM DUTLULU MAZBATASINI ALDI

BAKIRLIOĞLU; “VATANDAŞ ENFLASYONA YETİŞEMİYOR”

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ADAYLARI OYUNU KULLANDI

ÖMER İŞÇİ’YE OLAN SEVGİ ÇINARLIKAPI’YA SIĞMADI

DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ