ERYÜKSEL; ?İNSANIMIZ GÜLSÜN DİYEDİR TÜM ÇABAMIZ?

ERYÜKSEL; ?İNSANIMIZ GÜLSÜN DİYEDİR TÜM ÇABAMIZ?

Cumhur ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Reşatbey Mahallesi esnafıyla buluştu.

Cumhur ittifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Eryüksel, Reşatbey Mahallesi esnafıyla buluştu. Reşatbey Mahallesi asmalı kahve civarında  esnafları ziyaret eden Eryüksel,  esnafıyla yan yana bir belediyecilik anlayışı ile çalışacaklarını belirtti.

Toplumun her kesimiyle buluşarak seçim çalışmalarına devam eden Eryüksel, Reşatbey mahallesi asmalı kahve civarında esnafla buluşarak seçim çalışmalarına devam etti. Eryüksel, gönül belediyecilik anlayışı esnafına dost, esnafına yardımcı, esnafıyla yan yana yapılan bir belediyecilik. Bizim belediyecilik anlayışımızın temelinde çarşımız gülsün, Akhisar´ımız gülsün anlayışı yatıyor. Esnafının kazanmadığı, belediye ile her daim sorun yaşayan bir kent her şeyden önce huzurlu ve mutlu değildir. İşte bizin en önde gelen önceliğimiz  huzurlu ve mutlu bir şehir için, belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirirken aynı zamanda halkımızla ve esnafımızla  hep birlikte olacağız. Şehrin mutluluğu ve huzuru şehrin birlikte yönetilmesi ile olur. Her zaman söylediğim gibi ben yaptım oldu demeyeceğiz. Yapılması gerekenleri halkımız ve esnafımızla görüşüp, kararlaştırıp birlikte yapmanın mutluluğunu yaşayacağız.?dedi.

Esnafı işyerinde ziyaret eden Eryüksel hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi. Her bir esnafa bir süre vakit ayırarak sohbet eden Eryüksel hedeflerinin gülümseyen yüzleri ile huzurla işlerinin başında olan esnafları görmek olduğunu belirterek ?esnafımız, çarşımız gülsün , Akhisar´ımız gülsün.?dedi.

Eryüksel kendi belediyecilik anlayışlarının nihai hedefini ise, ?İnsanımız gülsün diyedir tüm çabamız.? diye açıkladı.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ