FABRİKA İŞÇİLERİNDEN DUTLULU´YA DESTEK !

FABRİKA İŞÇİLERİNDEN DUTLULU´YA DESTEK !

31 Mart´ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri´nde Millet İttifakı´nın Akhisar´daki adayı Besim Dutlulu, fabrikaları ziyaret ederek işçilerin sorunlarını dinledi.

31 Mart´ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri´nde Millet İttifakı´nın Akhisar´daki adayı Besim Dutlulu, fabrikaları ziyaret ederek işçilerin sorunlarını dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akhisar Belediye Başkan adayı Besim Dutlulu´ya destekler devam ediyor. Akhisar´da bulunan Can Zeytincilik, ÜnPlast ve Üretici Süt Ürünleri fabrikalarını ziyaret eden Dutlulu, fabrika müdürlerinden bilgiler aldı, işçilerle sohbet etti.

Üretimin önemine değinen Dutlulu, fabrika müdürleri ile yaptığı konuşmasında Akhisar halkına istihdam sağladıkları için teşekkür etti. Türkiye´nin içinde bulunduğu ekonomik krizin Akhisar´da da hissedildiğini söyleyen Dutlulu, fabrika işçileri ile yaptığı sohbetinde onların hayatını kolaylaştıracak projelere imza atacağını söyledi.

Amacının kesinlikle siyaset olmadığının altını çizen Dutlulu, hizmet için bu yola çıktığını belirterek, "Ne yazık ki Akhisar´da 15 senedir gelinen nokta ortada. Hizmetleri için eski yöneticilere Allah razı olsun diyoruz ama biz bu yola çok ciddi hazırlandık. Sizlerin desteğiyle yönetime gelirsek eğer, bunu her alanda hissedeceksiniz. Biz, ´işçinin hakkı alnının teri kurumadan verilmeli´ inancına sahibiz.  Fabrika işçilerimiz için servis düzenlemeleri, durak düzenlemeleri konusunda projelerimiz var. Aynı zamanda kadın fabrika işçilerimizin işe gittiklerinde evlatlarını emanet edebileceği şık ve modern belediye bünyesindeki kreşleri açmak istiyoruz. Böylelikle kazandığınız parayı bakıcılara vermek yerine belediyenin imkanlarını Akhisar halkına sunmak, sizleri maddi olarak da bir yükün altından kaldırmak istiyoruz. Eğer desteklerinizi bizden esirgemezseniz bunları hep birlikte hayata geçirebiliriz. Ben, bu güne kadar bana inanan, bana güvenen hiç kimseyi mahçup etmedim. Bugünden sonra da etmeyeceğim. Sizlere söz veriyorum" diye konuştu.

Fabrika işçileri Belediye Başkan Adayı Besim Dutlulu´yu dikkatle dinledi ve yerel seçimlerde Dutlulu´yu destekleyeceklerini söylediler. Haber Merkezi

 


Haber Kaynak : haber merkezi


DUTLULU 'SANAYİ ARTIK DAHA GÜVENDE' DİYOR

O MAHALLELRE YENİ KREŞLER VE SAĞLIK OCAKLARI GELİYOR

ÖMER İŞÇİ'DEN EFENDİ-CUMHURİYET DOĞAL YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’A YENİ KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ GELİYOR

BAŞKAN DUTLULU’DAN GENÇLERE DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

BAŞKAN DUTLULU’DAN 3 MAHALLEYE KREŞ MÜJDESİ

AKHİSAR’A ATATÜRK ANI EVİ AÇILACAK