FEN LİSESİ YABANCI ORTAKLARINDAN AKHİSAR BELEDİYESİ´NE ZİYARET

FEN LİSESİ YABANCI ORTAKLARINDAN AKHİSAR BELEDİYESİ´NE ZİYARET

Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında ?The Last Chance: Preserving Biodiversity for Future Generations? (Son Şans: Gelecek Nesiller İçin Biyoçeşitliliğin Korunması) başlıklı proje çalışmaları doğrultusunda Polonya, İspanya ve Romanya´dan 20 öğrenci

Avrupa Birliği Erasmus+ programı kapsamında ?The Last Chance: Preserving Biodiversity for Future Generations? (Son Şans: Gelecek Nesiller İçin Biyoçeşitliliğin Korunması) başlıklı proje çalışmaları doğrultusunda Polonya, İspanya ve Romanya´dan 20 öğrenci ve 8 öğretmen olmak üzere toplam 28 proje çalışanı ile Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesinde çeşitli etkinliklerle proje çalışmalarını gerçekleştirmek üzere Akhisar´a geldi.

2015 yılında başlayan projenin Türkiye toplantısı için Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesini ev sahipliği yaptığı yabancı çalışmacılar Akhisar Belediyesi´ni ziyaret ettiler. Akhisar Belediye Başkan vekili Zafer Aşkın, Fen Lisesi´nin yabancı ortaklarına ?ilçemize hoş geldiniz? diyerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Aşkın, "Bu tarz proje çalışmalarını Akhisar Belediyesi olarak önemsiyoruz. Bu konuda Belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Bu nazik ziyaretiniz için başta Okul Müdürü Coşkun Durmuş olmak üzere tüm proje ortaklarının öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi. Ayrıca toplantı bitiminde proje temalı çini eser, Fen Lisesi Müdürü Coşkun Durmuş tarafından Akhisar Belediye Başkan vekili Zafer Aşkın´a sunuldu.


Haber Kaynak : haber merkezi


METEOROLOJİ UYARDI; “TOZ TAŞINIMI BEKLENİYOR”

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜYLE CBÜ ARASINDA PROTOKOL

23 NİSAN’DA MİNİK SITKI EFE, MANİSA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLDU

23 NİSAN’DA MİNİK ALPEREN YUNUSEMRE KAYMAKAMI OLDU

NORM ENDER’DEN MANİSA’DA MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLER BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 NİSAN’DA ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ