FUTSAL TURNUVASINDA FİNAL GRUBU İLK MAÇLARI YAPILDI

FUTSAL TURNUVASINDA FİNAL GRUBU İLK MAÇLARI YAPILDI

Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş Futsal turnuvasında final grubu ilk maçları yapıldı

Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş Futsal turnuvasında final grubu ilk maçları yapıldı

Akhisar Belediyesi ve Akhisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü´nün ortaklaşa düzenlediği salon futbolu Hüseyin Çeçen ve Armağan Özeş Akhisar 3. Futsal Turnuvasında 45 maç geride kaldı.

Turnuvanın final grupları ilk gün maçları dün akşam saat 20´de Akhisar Fevzi Keskinoğlu Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Spor Salonu´nda yapıldı. Baş hakemliğini Öner Arık, ikinci yardımcı hakemliğini Mustafa Başarır´ın yaptığı ilk karşılaşma Bitlisler Derneği konuk ettiği Devlet Hastanesi takımı 4-4 berabere kaldı ve her iki takımda 1´er puan alırken puan eşitliği halinde atılan penaltı atışlarında 4-2 Devlet Hastanesi takımı kazandı. Günün ikinci maçında saat 21´de 1970 Akigo Taraftarlar Derneği takımı konuk ettiği Misak takımını 7-6 yendi ve günün son maçında Tunçsel ile Büyükşehir Akhisar maçında çıkan tartışma ardından maçın hakemi Büyükşehir Akhisar maçını hükmen galip olarak saydı.

Karşılaşmalar 20´şer dakikalık 2 devre halinde oynanırken 23 takımın katıldığı turnuva bu yıl 5 grupta yapılıyor ve 3 puanlı sisteme göre ilk iki sırayı alan bir üst tura çıkıyor.

Müsabaka sırasında futsal oyun kurallarına uyan, karşı takımın oyuncusuna saygılı olmak vb. kuralları tam yerine getirenlere fair-play ödülü olarak mavi kart uygulaması olacağı bildirildi. Öte yandan turnuvada faal futbol hayatını bitirmiş futbolcu ve antrenörlerin de oynayabileceği kaydedilirken herhangi bir yaş sınırının ise bulunmadığı ifade edildi.

 


Haber Kaynak : haber merkezi


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ