GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

GEÇ OLDU AMA GÜZEL OLDU

GEÇ OLDU AMA GÜZEL OLDU

Akhisar´da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda yenileme çalışmaları kapsamında aydınlatma lambalarının yerleştirilmesiyle geceleri sokaklar ve caddeler gündüz gibi oldu.

 

Caddeler ve Sokaklar Aydınlandı

Akhisar´da 1. Nakliye caddesi, 2. Nakliye caddesi ve Tahir ün caddesi; 16, 17 ve 18 sokaklar da aydınlatma lambalarıyla güzelleşti.

Yapılan ışıklandırma çalışmalarının ardından geceleri ışıl ışıl bir görüntü kazanan cadde ve sokaklar, bulunduğu bölgeye de farklı bir hava kattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ışıklandırma çalışmaları kapsamında Akhisar´da birçok cadde ve sokak aydınlığa kavuştu. Akhisar´da 1. Nakliye caddesi, 2. Nakliye caddesi ve Tahir ün caddesi; 16, 17 ve 18 sokaklar da aydınlatma lambalarıyla güzelleşti.

Vatandaşlar memnun. Esnaf memnun

Yapılan ışıklandırma çalışmaları neticesinde farklı bir konsepte kavuşan caddeler ve sokaklar vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Yol yapım, peyzaj çalışmaları ve çevre düzenlemesi biten caddelerin ve sokakların aydınlatılması sonrası Akhisar´a konfor, güven ve renk gelmiş oldu.

Uzun çalışmalar, toz ve kazma-kürek sesleri, kamyon ve kepçe gürültüsünün ardından biten sokaklar ve caddelerin son halinden esnaflar gayet memnun olduklarını belirtti. 

Yollar kazındı, enkazları temizlendi. Kilit parke taşları döşendi. Yol bordürleri yerleştirildi. Yeniden aydınlatma lambaları yerleştirildi. Bambaşka bir görünüm kazanan caddeler ve sokaklar bölgeyi farklı bir hava kattı.




ALKOLLÜ İÇKİ SATILAN MEKANLARDA DENETİM YAPILDI

BAŞKAN DUTLULU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZEYREK, İLK ENCÜMEN TOPLANTISINA KATILDI

POLİS MEMURLARINA SORUŞTURMA AÇILDI, MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNEYSE ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI

HALİL MANDACI İLKOKULU MENDİL KAPMACADA İLÇE BİRİNCİSİ

MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

ZEYTİN ÜRETİCİLERİ İLAÇLAMAYA KARŞI UYARILDI