GELİŞİM GÜZEL SANATLAR VE SPOR MERKEZİ AÇILDI

GELİŞİM GÜZEL SANATLAR VE SPOR MERKEZİ   AÇILDI

Akhisarda Gelişim Güzel Sanatlar ve spor merkezi Hilaliye yolu üzerinde hizmete girdi.

Akhisarda Gelişim Güzel Sanatlar ve spor merkezi  Hilaliye yolu üzerinde hizmete girdi.

Sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği birçok imkana sahip merkezin en önemli özelliği, kadrosunda bulunan uzman eğiticileri ve  modern danstan, halk danslarına, baleden dramaya, spordan fitnessa kadar çok geniş bir hizmet yelpazesini birarada sunması. Bu özellikleri ile Akhisar´da tek olan Gelişim Güzel Sanatlar ve Spor Merkezi kurcusu İlayda Can Şahin, iddialı değil, işlerine saygı duyarak yola çıktıklarını vurguladı.

Hilaliye caddesi no 40 da  hizmet verecek olan Gelişim Güzel Sanatlar ve spor merkezi  spor, dans çocuk bale, yaratıcı drama, modern dans, latin dans, yoga, pilatez ve fitness bronşlarında hizmet verecek.

Açılışta konuşan Gelişim Güzel Sanatlar ve Spor Merkezi  Kurucusu İlayda Can Şahin spor ve sanatsal eğitimin önemine ve zorluğuna dikkat çekti.

İlayda Can Şahin konuklara hitaben yaptığı konuşmasında ?değerli misafirlerimiz bu gün açılışını gerçekleştireceğimiz Gelişim Güzel Sanatlar ve spor merkezi mizin açılışı için heyecan duydğumuz  bu güzel günde bizimle beraber olduğunuz için teşekkür ederiz. Bilidiğiniz üzere spor ve dans eğitimi uzun soluklu ve meşakkat gerektiren bir eylemdir. Ulu önder Atatürk´ün " Türk gençliği sağlıklı yetişir spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır" sözü ile yola çıkarak merkezimizi oluşturmaya karar verdik. Sizler için oluşturduğumuz uzman ekibimiz  öğretmen kadromuzla bu gün hepsinden teker teker bilgi alabilirsiniz. Bütün hocalarımız sizlerle tek tek çıkarak konuşmalarını yaparak kendi sivlierinden ve tecrübelerinden bahsedecekler. Sonrasında kayıt olmak isteyenler bilgi almak isteyenler hocalarımız ile birebir salonu gezerek sorular sorabilirler? dedi.

 Görevli öğretmenler, tek tek kendilerini tanıtmaları ve tecrübelerini davetliler ile paylaştılar. Açılış Kurdelesini açılışa katılan ATSO Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, merkezin kurucusu İlayda Can Şahin ve sevenleri kurdeleyi hep birlikte kestiler. Akhisarda Hilaliye yolu üzerinde hizmete giren Gelişim Güzel Sanatlar ve spor merkezi  2 katlı binada hizmet verecek.


Haber Kaynak : erhan çelik


ENERJİ SA'DAN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME ANLAMLI DESTEK

DUTLULU “AKHİSARLILARIN DESTEĞİYLE BİZ BU SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ÖMER İŞÇİ'DEN ENGELSİZ YAŞAM ALANI MÜJDESİ

AKHİSAR’DA 461 SANDIKTA 138 BİN 841 SEÇMEN OY KULLANACAK

BAŞKAN DUTLULU, İFTARIN BEREKETİNİ AKHİSARLILARLA PAYLAŞIYOR

SELÇUK ÖZDAĞ CENGİZ ERGÜN’Ü MAL VARLIĞINI AÇIKLAMAYA DAVET ETTİ

HACET; “ŞANTİYELERDE, MÜHENDİSLERE YÖNELİK ŞİDDET SON BULSUN!”