Göğsümüzü Kabarttılar

Göğsümüzü Kabarttılar

İtalya´nın Ancona şehrinde düzenlenen Avrupa Şampiyonası´nda milli takım adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor´un başarılı cimnastik sporcuları kazandıkları 2 altın, 1 gümüş madalya ile gönülleri bir kez daha fethetti.

İtalya´nın Ancona şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası´na 22 ülkeden cimnastik sporcusu katıldı. Şampiyonada Manisa Büyükşehir Belediyespor´un başarılı sporcuları Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin de milli takım için ter döktü. Başarılı performanslarıyla şampiyonda göz dolduran genç sporcular, elde ettikleri derecelerle de tüm ülkenin gurur kaynağı oldu. Bu kapsamda yeşil-beyazlı kulübün altın kızı Ayşe Begüm Onbaşı 15-17 yaş kategorisinde zirveye ulaşarak tüm Avrupa´ya milli marşımızı dinletti. Çiftlerde de 15-17 yaş kategorisinde Ayşe Begüm Onbaşı-Mehmet Ercoş ikilisi gümüş madalya kazandı. İkili Deniz Şahin ile birlikte yarıştıkları trio kategorisinde de Avrupa Şampiyonu oldu.

Başkan Ergün sporcuları kutladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, yeşil-beyazlı sporcuların milli takım formasıyla elde ettiği başarılı derecenin ardından mutluluğunu sosyal medya üzerinden paylaştı. Başkan Ergün sosyal medyadaki kişisel hesabından sporcuları kutlayarak,? Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası´nda 2 altın, 1 gümüş madalya alarak bizlere büyük bir gurur yaşatan sporcularımız Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin evlatlarımı tebrik ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : Şerife Kandemir


TÜRKİYE 3.ASLINUR’DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİME ZİYARET

AKHİSARSPOR EVİNDE MAĞLUP

AKHİSARSPOR BERABERE KALDI

MANİSA BBSK’DEN AKHİSAR BELEDİYESPOR’A DESTEK

50 YAŞ MASTERLARDAN AKHİSARSPOR’A ZİYARET

ORYANTİRİNG İL BİRİNCİLİĞİNDE ZEYNEP GÜLİN ÖNGÖR MTAL İMZASI

YENİŞEHİRLİOĞLU AVRUPA ŞAMPİYONU AKTÜRK’Ü MİSAFİR ETTİ